Plan gratis een gesprek van 90 minuten in

Ik ben een specialist op het brede veld van ondernemingsrecht en begeleid vaak (middel)grote ondernemingen en instellingen bij uiteenlopende (juridische) adviesvraagstukken. Ook als curator word ik regelmatig door de rechtbank aangesteld in grotere faillissementen. Betrokken, altijd bereikbaar en verder kijken dan sec de juridische ondersteuning kenmerken mijn manier van werken.

In mijn vrije tijd golf ik graag. Daarbij een sterke voorliefde voor De Kennemer. Ondanks de uitdagende wind en het streven om rond mijn handicap van 6.3 te spelen, geniet ik intens van de schoonheid en rust die de baan en omgeving bieden.

Wilt u kennismaken en samen een specifiek onderwerp bespreken? Dat kan eenvoudig. Plan een gratis gesprek van maximaal 90 minuten in door uw naam, e-mail en telefoonnummer achter te laten, waarna deze gegevens direct in mijn mailbox terechtkomen. Een korte toelichting op uw casus is welkom, maar niet noodzakelijk. Dit gesprek stelt u in staat om vrijblijvend uw situatie voor te leggen en deskundig advies in te winnen. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking. 

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten