HAUT Legal & Tax advocaten

Advocaat Bouwrecht Haarlem

Advocaat bouwrecht Haarlem

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Uw Advocaat Bouwrecht Haarlem, specialist in bouwzaken

Particulieren of bedrijven die iets willen bouwen of verbouwen krijgen te maken met regelgeving met betrekking tot het bouwrecht. Maar ook als er door iemand anders in uw directe omgeving wordt gebouwd is het van belang op de hoogte te zijn van de regels van het bouwrecht. In alle gevallen kunnen er situaties zijn waarbij u zich geconfronteerd ziet met juridische problemen bij de realisering van een bouwplan. Of u wilt er gewoon zeker van zijn dat u zich aan de geldende regels houdt. Dan is het verstandig om een advocaat bouwrecht in te schakelen. Want met de juiste hulp kunnen conflicten worden voorkomen of verholpen. Advocaat Bouwrecht Haarlem is onderdeel van kantoor Haut Legal & Tax en als zodanig dé specialist voor al uw bouwzaken in Haarlem en omgeving.

Juridische begeleiding van begin tot eind

Onze bouwrecht specialisten hebben veel ervaring in allerhande zaken die te maken hebben met bouwrecht. Zij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Wij staan partijen bij vanaf het begin van een project tot aan de oplevering. Zo heeft u de beste garantie dat de juridische mogelijkheden voor een flexibele gang van het hele bouwproces maximaal worden benut en dat eventuele geschilsituaties die er kunnen zijn, zowel voor- als achteraf, zoveel mogelijk worden vermeden. En komt het toch tot een formele bezwaar- of beroepsprocedure, ook dan staan we u zo nodig met raad en daad terzijde.

Voor alle facetten van het bouwrecht kunt u bij Hautlegal Advocaten terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Zorg dat u preventief werkt door vooraf contact met ons op te nemen, zodat wij u wel euro’s aan proceskosten kunnen besparen als advocaat Bouwrecht.

Overleg en het maken van goede afspraken voorkomt veel problemen

In een bouwproces kunnen veel partijen betrokken zijn, denk aan aannemers, opdrachtgevers, architecten, ingenieurs- en adviesbureaus en natuurlijk overheden. In onze bouwpraktijk merken wij dat een goede communicatie tussen al deze partijen al veel ellende kan voorkomen. Zo zijn de gemeentelijke procedures voor de leek niet altijd even transparant en regelgeving en jurisprudentie vaak ingewikkeld. Ook kan sprake zijn van tegenstrijdige belangen met het risico op bezwaarprocedures en/of schadeclaims. Een goed contact met de betrokken overheden voor en tijdens het proces is dan van belang, evenals het maken van goede en duidelijke afspraken met omwonenden en andere direct belanghebbenden. Ook hierbij kan ons kantoor u adviseren en zo nodig bijstaan in overlegsituaties.

[mensen-blog]
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal
Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten