HAUT Legal & Tax advocaten

Advocaat Bouwrecht Hoofddorp

Advocaat bouwrecht Hoofddorp

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

De advocaat bouwrecht hoofddorp van hautlegal

Wanneer bedrijven den particulieren iets willen bouwen of verbouwen krijgen zij te maken met regelgeving van het bouwrecht. Echter wanneer er door iemand anders in uw directe omgeving gaat of wil gaan bouwen is het van belang op de hoogte te zijn van de regels van het bouwrecht. In alle gevallen kunnen er situaties zijn waarbij u zich geconfronteerd ziet met juridische problemen bij de realisering van een bouwplan. Of u wilt er gewoon zeker van zijn dat u zich aan de geldende regels houdt. Dan is het verstandig om een advocaat bouwrecht in te schakelen. Want met de juiste hulp kunnen conflicten worden voorkomen of verholpen. Advocaat Bouwrecht Hoofddorp is onderdeel van kantoor Haut Legal & Tax en als zodanig dé specialist voor al uw bouwzaken in Hoofddorp en omgeving.

Juridische begeleiding van begin tot eind

Onze bouwrecht specialisten hebben veel ervaring in allerlei zaken die te maken hebben tot het bouwrecht. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste jurisprudentie en wetswijzigingen met betrekking tot het bouwrecht. Wij kunnen partijen vanaf het eerste moment van een project tot aan de oplevering bijstaan. Zo heeft u de beste garantie dat de juridische mogelijkheden voor een flexibele gang van het hele bouwproces maximaal worden benut en dat eventuele geschilsituaties die er kunnen zijn, zowel voor- als achteraf, zoveel mogelijk worden vermeden. Komt het toch tot een formele bezwaar- of beroepsprocedure, dan staan wij u bij met raad en daad. Voor alle facetten van het bouwrecht kunt u bij Hautlegal terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Zorg dat u preventief werkt door vooraf contact met ons op te nemen, zodat wij u wel euro’s aan proceskosten kunnen besparen als advocaat Bouwrecht Hoofddorp!

Overleg en het maken van goede afspraken voorkomt veel problemen

Bij een bouwproces zijn veel partijen betrokken, denk maar aan aannemers, opdrachtgevers, architecten, ingenieurs- en adviesbureaus en de overheid. In onze ervaringen met de bouw merken wij dat een goede communicatie tussen al deze partijen al veel ellende kan voorkomen. Zo zijn de gemeentelijke procedures voor de buitenstaander niet altijd even transparant en zijn regelgeving en jurisprudentie vaak onnodig ingewikkeld. Maar er kan ook sprake zijn van tegenstrijdige belangen met het risico op bezwaarprocedures en/of schadeclaims. Een goed contact met de betrokkenen voor en tijdens het proces is dan van belang, evenals het maken van concrete en heldere afspraken met omwonenden en andere directe belanghebbenden. Ook hiervoor kan u bij ons kantoor langskomen voor advies en zo nodig kunnen wij u bijstaan in overlegsituaties.

[mensen-blog]
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal
Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten