HAUT Legal & Tax advocaten

Advocaat familierecht Haarlem

Advocaat familierecht Haarlem

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Uw Advocaat familierecht Haarlem, specialist in echtscheidingen

Advocatenkantoor Haut Legal & Tax in Haarlem is gespecialiseerd in familierecht. Onze advocaten hebben gedegen expertise en ruime ervaring in elk aspect van personen-, familie- en echtscheidingsrecht. Wij bemiddelen, adviseren en begeleiden ex-partners naar een zo passend mogelijke oplossing. Onpartijdig en deskundig.

Echtscheidings- en familierecht voor particulieren

Een huwelijk wordt aangegaan als een verbintenis voor het leven. Des te ingrijpender en emotioneler kan het zijn als de verbintenis onverhoopt niet blijkt te werken. Beide partijen hebben dan recht op een onpartijdige bemiddeling. Samen met een ervaren echtscheidingsadvocaat zoeken beide ex-partners naar een oplossing. Een oplossing die recht doet aan zowel de financiële, fiscale als persoonlijke aspecten van beide partijen.

Kunnen of willen beide partijen niet meer via bemiddeling tot een oplossing komen? Als echtscheidingsadvocaat verlenen wij tevens deskundige bijstand in deze gevallen. We begeleiden dan de te volgen procedure. U kunt hierbij denken aan advies over de alimentatie en de op handen zijnde boedelscheiding. Heeft u kinderen? Wij adviseren uiteraard ook bij het omgangs-en gezagsrecht. Als advocaat familierecht Haarlem helpen wij u graag om uw huwelijk zo netjes mogelijk af te ronden.

Voor alle facetten van het familierecht kunt u bij Haut Legal & Tax Advocaten terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Zorg dat u preventief al uw belangen regelt door vooraf contact met ons op te nemen, zodat wij u wel euro’s aan proceskosten kunnen besparen als advocaat familierecht Haarlem.

Familierecht voor bedrijven

Ook bedrijven en ondernemers kunnen baat hebben bij een deskundig advies over zaken die met het familierecht van doen hebben. Bent u ondernemer, verandert er iets in uw bedrijf en wilt u voor of zelfs tijdens uw huwelijk huwelijkse voorwaarden sluiten? Haut Legal kan u van goed advies voorzien over de invulling van de gewenste huwelijkse voorwaarden.

Hierbij gaan wij uit van de continuïteit van uw onderneming. Loopt uw huwelijk onverhoopt stuk? Dan heeft deze tegenvaller in ieder geval zo min mogelijk negatief effect op uw onderneming. Ook bij andere problemen op het gebied van familierecht staan wij u graag bij. De bescherming van uw onderneming staat hierbij centraal.

[mensen-blog]
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal
Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten