Advocaat familierecht Hoofddorp

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Uw Advocaat familierecht Hoofddorp, specialist in echtscheidingen

Advocatenkantoor Hautlegal is in de regio Hoofddorp de specialist op het gebied van familierecht. Onze advocaten hebben gedegen expertise en ruime ervaring in elk aspect van personen-, familie- en echtscheidingsrecht. Wij bemiddelen, adviseren en begeleiden aankomend en ex-partners naar een zo passend mogelijke oplossing. Onpartijdig en deskundig wordt u geholpen door zowel fiscalisten als advocaten!

Echtscheidings- en familierecht voor particulieren

Een huwelijk, een verbintenis aangegaan voor het leven. Des te emotioneler en ingrijpender is het wanneer de verbintenis onverhoopt niet blijkt te werken. Uit elkaar gaan door middel van onpartijdige bemiddeling daar hebben beide partijen recht op. Samen met een ervaren echtscheidingsadvocaat die optreed als tussenpersoon zoeken beide ex-partners naar een passende oplossing. Een oplossing die recht doet aan zowel de financiële, fiscale als persoonlijke aspecten van beide partijen. De kracht van Haut Legal & Tax juist in de financiële en fiscale kennis die bij een scheiding komt kijken.

Mochten beide partijen niet meer via bemiddeling tot een oplossing kunnen of willen komen is de echtscheidingsadvocaat de enige optie en verlenen wij  deskundige bijstand. We begeleiden u dan bij de te volgen procedure. U kunt hierbij denken aan advies over de alimentatie en de op handen zijnde boedelscheiding. Heeft u samen kinderen? Wij kunnen u uiteraard ook bijstaan in het omgangs- en gezagsrecht. Als advocaat familierecht Hoofddorp helpen wij u graag om uw huwelijk zo netjes mogelijk af te ronden.

Voor alle facetten van het familierecht kunt u bij Hautlegal Advocaten terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Zorg dat u preventief al uw belangen regelt door vooraf contact met ons op te nemen, zodat wij u wel euro’s aan proceskosten kunnen besparen als advocaat familierecht Hoofddorp!

Familierecht voor bedrijven

Ook bedrijven en ondernemers kunnen baat hebben bij een deskundig advies over zaken die met het familierecht van doen hebben. Bent u ondernemer, verandert er iets in uw bedrijf en wilt u voor of zelfs tijdens uw huwelijk huwelijkse voorwaarden sluiten? Haut Legal & Tax kan u van goed advies voorzien over de invulling van de gewenste huwelijkse voorwaarden.

Wij gaan bij het opstellen van de huwelijksevoorwaarden uit van de continuïteit van uw onderneming. Loopt uw huwelijk onverhoopt stuk? Dan zorgen de huwelijkse voorwaarden er in ieder geval voor dat dit zo min mogelijk negatief effect op uw onderneming. De bescherming van uw onderneming staat hierbij centraal. Ook staan wij u graag bij de andere problemen die op het gebied van familierecht kunnen voortkomen.

 

 

 

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal