Locatie Haarlem

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Advocaat voor ondernemers

HAUT Legal & Tax is een gespecialiseerd advocatenkantoor in de regio Haarlem.

In alle vestigingen werkt een team van advocaten, curatoren, juristen, belastingkundigen en ondersteunend personeel samen en wordt bijstand verleend aan voornamelijk ondernemers. HAUT Legal & Tax staat ondernemers bij in vrijwel alle juridische zaken waarmee zij geconfronteerd (kunnen) worden. Vanaf de start tot het einde van de onderneming, en alles wat in de tussentijd gebeurt.

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

RECHTSGEBIEDEN

Onze advocaten in Haarlem adviseren primair op de navolgende rechtsgebieden:

Advocaat in Haarlem nodig?

Wij adviseren en procederen over de nakoming van overeenkomsten, de uitleg en de toepassing daarvan en over faillissementen van wederpartijen. Onze advocaat stelt overeenkomsten op en adviseert over overnames en andere samenwerkingen. Verder assisteert ons kantoor bij due diligence onderzoeken en hebben wij de kennis in huis om de fiscale consequenties van een bepaald besluit mee te laten wegen.

Heb jij als werkgever of werknemer hulp en advies nodig over zaken als ontslag, arbeidsgeschillen, cao’s, en dergelijke? Ons kantoor heeft de kennis en ervaring in huis op het gebied van arbeidsrecht

Op onze vestigingen werken advocaten die regelmatig door de rechtbank benoemd worden tot curator in faillissementen en bewindvoerder in surseances van betaling. Wij hebben daarnaast ruime ervaring in de herstructurering van bedrijven, het aanbieden van (buitengerechtelijke) akkoorden, en het afwikkelen/sluiten van ondernemingen door middel van een vereffening of liquidatie.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het fiscaal recht en kunnen wij jou bijvoorbeeld prima ondersteunen bij een conflict met de belastingdienst of een accountant. Wij beschikken op dit terrein over de kennis die bij andere advocatenkantoren nogal eens ontbreekt.

Het specialisme huurrecht, gericht op zowel particulieren als ondernemers, completeert onze dienstverlening.

Haut Legal & Tax heeft ook een ruime ervaring op het gebied van echtscheidingsrecht en echtscheidingsbemiddeling. Onze advocaten werken samen met kindertherapeuten, mediators en fiscalisten, met als doel om een echtscheiding in goed overleg te laten plaatsvinden.

WERKWIJZE ADVOCAten HAARLEM

Voor ons is het belangrijk dat wij samen met jou de strategie van een zaak bepalen. Dat vereist commitment van beide kanten. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij altijd samen in een team van specialisten. Er is altijd iemand die bereikbaar is en jou kan helpen. Daarbij zijn we altijd voor jou bereikbaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, zeven dagen in de week. Wij laten niet los voor we het optimale resultaat voor jou hebben bereikt. Hoe complex jouw zaak ook is, het zal opgelost worden.

Advocaten hebben de naam duur te zijn. Dat realiseren we ons. Goede, pragmatische advisering betaalt zich echter altijd uit. Een goed advies kan vele kosten besparen. Ondernemerschap, kennis, kwaliteit, en efficiëntie staan voorop. Wij denken graag met jou mee en hanteren reële uurtarieven. Ook bieden wie de mogelijkheid voor het hanteren van vaste prijsafspraken (fixed fee). Wel zo duidelijk, zeker in deze tijden!

FACILITEITEN KANTOOR HAARLEM

Op de vestiging van ons advocatenkantoor in de regio Haarlem zijn alle faciliteiten aanwezig voor een vertrouwelijk gesprek met een advocaat, een onderhandeling met partijen of een presentatie voor een grote groep mensen.

Advocaten van Haut Legal & Tax spreken de taal van ondernemers, corporate bedrijven en overheidsinstanties. Heeft u vragen omtrent de WHOA, bel ons gerust op +31(0)23 – 531 0060

Advocaten Haarlem en Utrecht
Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

KOM IN CONTACT MET ONZE ADVOCAAT HAARLEM
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

ROUTEBESCHRIJVING 

De vestiging van HAUT Legal & Tax in Heemstede is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto, op een aantal minuten rijden vanaf het centrum van Haarlem. Parkeren kan kosteloos op eigen terrein.

Villa Nijverheidsweg

HAUT Legal en Tax is gevestigd in Villa Nijverheidsweg gelegen op het voormalige industriegebied van Heemstede dat nu ontwikkeld wordt tot een van de meest levendige (economische) hotspots in de regio van Haarlem. Het markante pand is gelegen naast een van de landmarks, de Watertoren uit 1910, die overigens nog steeds in gebruik is.

Benieuwd wat onze advocaat vandaag nog voor jou en je onderneming kan betekenen? Bel gratis voor een adviesgesprek, dan oriënteren we samen naar de juridische mogelijkheden.

De specialisten van Haut Legal & Tax Heemstede
Alexander Claus

Advocaat / partner

Insolventierecht, Ondernemingsrecht & Arbeidsrecht

06-11302936

Bert Becker

Belastingkundige

Fiscaal recht, Personen- & Familierecht

06-21224022

José Kelderman

Faillissementsmedewerker

Insolventierecht

023-5310060

Kevin Klokke

Advocaat

Personen- & Familierecht

023-531 0060

Maria Ok

Advocaat

Arbeidsrecht & Huurrecht

023-5310060

Marieke de Kock-Habernickel

Advocaat

Insolventierecht & Ondernemingsrecht

023 531 0060

Seyithan Sorgucu

Seyithan Sorgucu

Ondernemingsrecht, fusies & overnames

+31(0)23 – 531 0060