Advocatenkantoor Haarlem

Advocaat Haarlem

HAUT Legal & Tax is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Heemstede en Utrecht.

De rechtsvoorganger van HAUT Legal & Tax is sinds 2011 gevestigd in Haarlem. In 2019 heeft HAUT Legal & Tax zich ook gevestigd in Heemstede en zijn al onze advocaten uit Haarlem gehuisvest in Villa Nijverheidsweg in Heemstede. In 2020 is de vestiging in Utrecht geopend.

In alle vestigingen werkt een team van advocaten, curatoren, juristen, belastingkundigen en ondersteunend personeel samen en wordt bijstand verleend aan voornamelijk ondernemers. HAUT Legal & Tax staat ondernemers bij in vrijwel alle juridische zaken waarmee zij geconfronteerd (kunnen) worden. Vanaf de start tot het einde van de onderneming, en alles wat in de tussentijd gebeurt.

Rechtsgebieden

Onze advocaten adviseren primair op de navolgende rechtsgebieden:

Advocaten voor ondernemers

groep bovenaf
Meer informatie? Neem contact met ons op!
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

Advocaat Haarlem e.o.

Wij adviseren en procederen over de nakoming van overeenkomsten, de uitleg en de toepassing daarvan en over faillissementen van wederpartijen. Onze advocaat stelt overeenkomsten op en adviseren over overnames en andere samenwerkingen. Verder assisteren wij bij due diligence onderzoeken en hebben wij de kennis in huis om de fiscale consequenties van een bepaald besluit mee te laten wegen.

Heb jij als werkgever of werknemer hulp en advies nodig over zaken als ontslag, arbeidsgeschillen, cao’s, en dergelijke? Wij hebben de kennis en ervaring in huis op het gebied van arbeidsrecht

Op onze vestigingen werken advocaten die regelmatig door de rechtbank benoemd worden tot curator in faillissementen en bewindvoerder in surseances van betaling. Wij hebben daarnaast ruime ervaring in de herstructurering van bedrijven, het aanbieden van (buitengerechtelijke) akkoorden, en het afwikkelen/sluiten van ondernemingen door middel van een vereffening of liquidatie.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het fiscaal recht en kunnen wij jou bijvoorbeeld prima ondersteunen bij een conflict met de belastingdienst of een accountant. Wij beschikken op dit terrein over de kennis die bij andere advocatenkantoren nogal eens ontbreekt.

Het specialisme huurrecht, gericht op zowel particulieren als ondernemers, completeert onze dienstverlening.

Haut Legal & Tax heeft ook een ruime ervaring op het gebied van echtscheidingsrecht en echtscheidingsbemiddeling. Onze advocaten werken samen met kindertherapeuten, mediators en fiscalisten, met als doel om een echtscheiding in goed overleg te laten plaatsvinden.

ADVOCATENKANTOREN IN HAARLEM, HEEMSTEDE & UTRECHT

Op onze vestiging in Utrecht zijn daarnaast advocaten werkzaam die je als ondernemer kunnen bijstaan indien je betrokken wordt in een strafrechtelijke procedure, bijvoorbeeld bij een economisch delict of een milieudelict. Daarnaast kunnen de advocaten van de vestiging Utrecht ondernemers terzijde staan bij uiteenlopende bestuursrechtelijke zaken. Een van onze advocaten is volledig gespecialiseerd in het bomenrecht (www.bomenrecht.nl).

Met onze specialistische kennis zijn we in staat vanuit het juridisch kader tot een pragmatische oplossing te komen. We houden daarbij altijd het belang van jou en jouw onderneming als uitgangspunt. Dat is bij HAUT Legal & Tax een diepgeworteld uitgangspunt.

Onder het kopje expertisegebieden staat een uitgebreide omschrijving van onze werkzaamheden.

Samenwerkingen

Als advocatenkantoor vinden we het belangrijk om onze cliënten altijd van dienst te kunnen zijn. Ook bij vakgebieden die niet door ons uitgevoerd worden, maar wel behoren tot je benodigdheden. Denk hierbij aan het inschakelen van een notaris, of breed fiscaal advies. Kijk op onze pagina met partners voor meer informatie over onze samenwerkingen.

LEES OVER ONZE WERKWIJZE

Voor ons is het belangrijk dat wij samen met jou de strategie van een zaak bepalen. Dat vereist commitment van beide kanten. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij altijd samen in een team van specialisten. Er is altijd iemand die bereikbaar is en jou kan helpen. Daarbij zijn we altijd voor jou bereikbaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, zeven dagen in de week. Wij laten niet los voor we het optimale resultaat voor jou hebben bereikt. Hoe complex jouw zaak ook is, het zal opgelost worden.

Advocaten hebben de naam duur te zijn. Dat realiseren we ons. Goede, pragmatische advisering betaalt zich echter altijd uit. Een goed advies kan vele kosten besparen. Ondernemerschap, kennis, kwaliteit, en efficiëntie staan voorop. Wij denken graag met jou mee en hanteren reële uurtarieven. Ook bieden wie de mogelijkheid voor het hanteren van vaste prijsafspraken (fixed fee). Wel zo duidelijk, zeker in deze tijden!

FACILITEITEN

Op de vestigingen van ons advocatenkantoor in de regio Haarlem zijn alle faciliteiten aanwezig voor een vertrouwelijk gesprek, een onderhandeling met partijen of een presentatie voor een grote groep mensen.

ROUTEBESCHRIJVING 

De vestiging van HAUT Legal & Tax in Heemstede is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto, op een aantal minuten rijden vanaf het centrum van Haarlem. Parkeren kan kosteloos op eigen terrein.

Villa Nijverheidsweg

HAUT Legal en Tax is gevestigd in Villa Nijverheidsweg gelegen op het voormalige industriegebied van Heemstede dat nu ontwikkeld wordt tot een van de meest levendige (economische) hotspots in de regio. Het markante pand is gelegen naast een van de landmarks, de Watertoren uit 1910, die overigens nog steeds in gebruik is. Benieuwd wat wij vandaag nog voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Bel gratis voor een adviesgesprek met één van onze advocaten, dan oriënteren we samen naar de juridische mogelijkheden.
De specialisten van Haut Legal & Tax Heemstede
Alexander Claus

Advocaat / partner

Insolventierecht, Ondernemingsrecht & Arbeidsrecht

06-11302936

Bert Becker

Belastingkundige

Fiscaal recht, Personen- & Familierecht

06-21224022

José Kelderman

Faillissementsmedewerker

Insolventierecht

023-5310060

Kevin Klokke

Advocaat

Personen- & Familierecht

023-531 0060

Maria Ok

Advocaat

Arbeidsrecht & Huurrecht

023-5310060

Marieke de Kock-Habernickel

Advocaat

Insolventierecht & Ondernemingsrecht

023 531 0060