Advocaat bloemendaal

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Haut Legal & Tax bieden juridische ondersteuning op ieder rechtsgebied

Zoek u een Advocaat in Bloemendaal? Dan bent u bij Haut Legal & Tax op het juiste adres. Haut Legal & Tax is het advocatenkantoor in de regio die beschikt over een team die met u meedenkt van a tot z. U zal van ons geen ellenlange en kostbare memo’s te ontvangen. Wij werken vanuit het principe dat u een duidelijke uiteenzetting krijgt over de keuzes die u in uw situatie heeft en leggen u uit welke financiële en juridische gevolgen deze zullen hebben. Ook zal u niet ineens voor onnodig hoge kosten kosten komen te staan. Wij hanteren namelijk een vaste prijsafspraken, zodat u precies weet wat u kan verwachten. Verder zien wij samen het risico delen, online uw dossier kunnen bekijken, geen onnodige kantoorkosten en eerlijke tarieven als vanzelfsprekend. Kortom, wij werken compleet volgens de huidige tijd met up-to-date kennis! Ons zeer omvangrijke team met uiteenlopende specialismen zorgt ervoor dat we u persoonlijk leren kennen en tegelijkertijd snel veel werk kunnen verzetten. Als u dus op zoek bent naar een goede advocaat Bloemendaal en omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Haut Legal & Tax helpt u bij uiteenlopende rechtsgebieden

Voor diverse rechtsgebieden biedt Haut Legal & Tax een oplossing! Heeft u een geschil dat opgelost moet worden met uw werknemer of werkgever? Wilt u graag advies  arbeidsgeschillen, over ontslag en cao’s? Onze juristen op het gebied van het arbeidsrecht staan voor u klaar! Daarnaast kunnen wij uw juridische uitdagingen oplossen op het gebied van het ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Heeft u als bedrijf ook advies nodig op het gebied van fiscaal recht, omdat u bijvoorbeeld een conflict met de belastingdienst heeft? Ook in dat geval helpen we u graag verder! Met de specialismen bouwrecht en huurrecht is onze dienstverlening op juridisch gebied compleet. Wij bieden u een gelijkwaardige dienst van een groot advocatenkantoor, maar dan in de regio! Dit is uniek te noemen, en zeker een reden om bij ons juridisch advies in te winnen. Wacht niet langer en zet nu uw advocaat Bloemendaal in!

Hulp nodig?

Voor specialisten binnen de aangeboden rechtsgebieden van Haut Legal & Tax Advocaten kan u ons 24/7 per mail bereiken. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij als uw advocaat Bloemendaal aan de slag kunnen!

Lease a lawyer

Is uw onderneming te klein om een advocaat in dienst te nemen, maar heeft u wel de behoefte gebruik maken van een advocaat of fiscalist voor langere tijd? Het is bij ons mogelijk een advocaat te leasen. Een voorbeeld om een advocaat te leasen kan zijn voor de fusie van twee of meer bedrijven. Het leasen van een advocaat is mogelijk vanaf een periode van drie maanden, met minimaal een dag per drie weken. We bieden ook een service voor zelfstandige ondernemers in een eenmanszaak of een BV aan met de “ZZP Legal & Tax Service”. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de administratieve zorg en de fiscale en juridische ondersteuning. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en zet nu al uw Advocaat Bloemendaal in!

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan het Florapark te Haarlem. Villa “Flora”, in 1885-1886 in chalet-stijl gebouwd door de architect L.P. Zocher. Deze heeft de vrijstaande villa, die is gelegen aan de zuidoostzijde van het Florapark op de hoek met de Dreef, als woonhuis voor zichzelf en zijn tweede vrouw ontworpen. In Haarlem stond L.P. Zocher bekend als een gewaardeerd en vooraanstaand burger. In 1898 werd hij tot ridder in de Orde van Oranje Nassau benoemd. Hij overleed pas op 95 jarige leeftijd. Het pand is pas vanaf 1993 in gebruik als kantoorruimte

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal