advocaat ondernemingsrecht Hoofddorp

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Bent u op zoek naar een slagvaardig advocatenkantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in Hoofddorp? Dan ben u bij Haut Legal & Tax Advocaten aan het juiste adres. Wij kunnen u assisteren met fusies, overnames, rechtspersonenrecht, overeenkomsten en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is breed inzetbaar en kan ook uw situatie verder helpen.

Hoe kan Haut Legal & Tax Advocaten mij helpen?

Een ingewikkeld, maar zeer belangrijk rechtsgebied voor ondernemers en particulieren is ondernemingsrecht. Daarom is onze hulp zo toegespitst om het mogelijk te kunnen maken, dat wij uitgebreid met u aan tafel gaan om te ontdekken welke doelen u heeft en vraagstukken bij u op de voorgrond staan. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Zakelijke overeenkomsten. Denk dan onder meer aan een overeenkomst met leveranciers, franchise of management. Door uw belangen te representeren en u bij te staan bij eventuele problemen kunnen wij u gedegen helpen. Ook bij overeenkomsten met afnemers kunnen wij u adviseren over algemene voorwaarden.
  • Rechtspersonen. Wij adviseren u op een gedegen manier over alle ins en outs betreffende N.V.’s, B.V.’s, stichtingen, eenmanszaken en overig rechtsvormen. Wij van Haut Legal & Tax Advocaten hebben ruime ervaring opgedaan met alle rechtspersonen.
  • Fusies. Een fusie brengt veel uitdagingen met zich mee en daarom helpen wij u graag om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zullen op een slimme manier de verschillende aspecten en partijen benaderen, zo kunnen wij efficiënt en krachtig werken.
  • Overnames. Ditzelfde telt ook voor een overname. Wanneer u een overname wilt ingaan of wordt overgenomen staan wij voor u klaar om de overnames op de correcte manier te laten verlopen.
  • Geschillen. Helaas zijn er altijd geschillen en het is essentieel dat deze geschillen goed worden opgelost met een goed oog voor beide partijen. Wij zullen hierin kunnen middelen.

Voor alle facetten van het ondernemingsrecht kunt u bij Haut Legal & Tax Advocaten terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische uitdagingen!

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal