Advocaat ondernemingsrecht Hulst

Daadkrachtig ondernemers bijstaan in alle juridische zaken waarmee zij geconfronteerd kunnen worden: dat is waar HAUT Legal voor staat.

Met advocatenkantoren in de regio Haarlem en Utrecht staan wij ondernemers bij vanaf de start tot het einde van de onderneming, en alles wat in de tussentijd gebeurt. Neem contact op met onze advocaten, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht

Actualiteiten

WHOA & herstructurering

Wilt u een Faillissement voorkomen? De advocaten van Haut Legal spreken de taal van ondernemers, corporate bedrijven en overheidsinstanties. Heeft u vragen omtrent de WHOA (faillissement wet), bel ons gerust.

Fusies &
overnames

Fusies, overnames, herstructureringen of nieuwe samenwerkingsverbanden vergen een goede voorbereiding. Veelal is het een intensief proces waarin onder hoge druk snel de juiste beslissingen genomen moeten worden.

Ondernemingsrecht

Onze ondernemingsrecht advocaten hebben jarenlange ervaring in het adviseren over en procederen voor verschillende ondernemingsvormen en de belangen van verschillende stakeholders.

Uw team

Kom bij ons werken

Advocaten ondernemingsrecht voor uw bedrijf in Hulst

Vanuit onze advocatenkantoren in Utrecht en Haarlem zijn wij door het hele land actief, dus ook voor uw bedrijf in Hulst. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in o.a. het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht voeren wij een brede praktijk. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen. Wij nodigen u van harte uit op ons advocatenkantoor.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten