Advocaat nodig?

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

HAUT Legal & Tax is een gespecialiseerd advocatenkantoor in de regio Haarlem en Utrecht.

In alle vestigingen werkt een team van advocaten, curatoren, juristen, belastingkundigen en ondersteunend personeel samen en wordt bijstand verleend aan voornamelijk ondernemers. HAUT Legal & Tax staat ondernemers bij in vrijwel alle juridische zaken waarmee zij geconfronteerd (kunnen) worden. Vanaf de start tot het einde van de onderneming, en alles wat in de tussentijd gebeurt. Daarnaast staan wij ondernemers ook bij als ze privé in zwaar weer verkeren, zoals bij een echtscheiding.
Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

De rechtsvoorganger van HAUT Legal & Tax is sinds 2011 gevestigd in Haarlem. In 2019 heeft HAUT Legal & Tax zich ook gevestigd in Heemstede en zijn al onze advocaten uit Haarlem gehuisvest in Villa Nijverheidsweg in Heemstede. In 2020 is de vestiging in Utrecht geopend.
Een van de vestigingen van HAUT Legal & Tax is gelegen in de stad Utrecht. Centraal in Nederland werkt een team van advocaten, juristen en ondersteunend personeel om ondernemers te helpen. Ze staan ondernemers bij in alle juridische zaken waarmee zij worden geconfronteerd, vanaf de start tot het einde van de onderneming en alles wat daar tussenin moet gebeuren.

Wij helpen ondernemingen in heel Nederland