Advocaat in Amsterdam nodig?

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Haut Legal & Tax is thuis op het brede terrein van het arbeidsrecht. U kunt een beroep op onze expertise doen voor een betrouwbaar advies over uiteenlopende zaken zoals aanstelling en (collectief) ontslag van werknemers en bestuurders, het concurrentiebeding, de ontslagvergoeding, afvloeiingsregelingen, arbeidsgeschillen, reglementen en cao’s, de opstelling of uitleg van arbeidsovereenkomsten en overige contracten (bijvoorbeeld managementcontracten).

Vragen over bijvoorbeeld het concurrentiebeding, het re-integratietraject of de verplichting loon door te betalen blijken vaak moeilijk te beantwoorden. Het arbeidsrecht is dynamisch, regelgeving wijzigt snel en iedere situatie is uniek. Met onze gespecialiseerde kennis van en ervaring op het terrein van het individuele en collectieve arbeidsrecht adviseren wij zowel werkgevers als werknemers deskundig en snel.

“Alles op alles om het gelijk aan uw kant te krijgen”

Conflicten op de werkvloer kunnen leiden tot beëindiging van de arbeidsrelatie, met de nodige financiële en emotionele gevolgen van dien. Hoe eerder wij u kunnen begeleiden, des te kleiner de kans op een escalatie. Wij onderhandelen over de ontslagvergoeding en evt. vergoedingen van pensioenschade, advocaatkosten, outplacementkosten en opleidingskosten, de diverse fiscale aspecten krijgen hierbij ruime aandacht. Wij leggen de gemaakte afspraken tussen partijen ook voor u vast. Mocht een procedure onvermijdelijk zijn, dan zullen wij uiteraard alle nodige juridische middelen voor u inzetten om het gelijk aan uw kant te krijgen.

Hulp nodig?

Haut Legal & Tax Advocaten is een gespecialiseerd kantoor op het gebied van o.a. Arbeidsrecht. Bent u op zoek naar een advocaat in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal