Arbeidsvoorwaarden

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

De voorwaarden die zijn afgesproken met je werkgever heten arbeidsvoorwaarden. Deze zijn onder te verdelen in primaire en secundaire voorwaarden.
De primaire arbeidsvoorwaarden bevatten de kernafspraken omtrent de arbeidsverhouding. Denk hierbij aan salaris, werktijden, vakantiedagen en contractduur.
Alle randvoorwaarden en beloningen die bovenop het loon komen vallen onder de secundaire arbeidsvoorwaarden. Voorbeelden hiervan zijn afspraken over verlofdagen, reiskosten, bonussen en pensioenregelingen.

De primaire arbeidsvoorwaarden worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst. De secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen in de arbeidsovereenkomst, of in een cao staan.
Tot slot bestaan er nog flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij heb je zelf de keuze van welke voorwaarden je gebruik wil maken. Een voorbeeld hiervan is het als verlof opnemen van bovenwettelijke vakantiedagen.

Interessant begrip?

Deel dit begrip via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Meer informatie?
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.
Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten