HAUT Legal & Tax advocaten

CRISIS 2013

CRISIS 2013

Het jaar 2012 was zwaar en de crisis 2013 wordt mogelijk financieel nog zwaarder. In bepaalde branches, zoals de detailhandel, vallen ondernemingen met bosjes tegelijk om en kunnen enkel die ondernemingen overleven welke nog voldoende ‘vet op de botten’ hebben. Al het zuur verdiende geld van de jaren hiervoor moet worden aangesproken om (toekomstige) verliezen te dekken.

Haut Legal & Tax advocaten realiseren zich terdege de lastige financiële positie waarin deze ondernemingen verkeren. Ook juridisch is het veelal een wirwar aan belangen welke door elkaar heenlopen. Haut Legal & Tax Advocaten hebben om die redenen het (juridisch) adviseren van bedrijven in moeilijkheden naast een dienst tevens als product aangemerkt. Daarvoor wordt een boekenonderzoek uitgevoerd door Janthijn Siebert (curator en als advocaat gespecialiseerd in faillissementsrecht), Bert Becker, (oud-curator, advocaat) waarbij dit team alles in het werk zal stellen om uw onderneming te begeleiden naar een gecontroleerde ommekeer. De uiteindelijke keuze voor het instrument om deze ommekeer te bewerkstelligen is bij iedere onderneming anders en wordt veelal tijdens het proces duidelijk.

Zoals gezegd wij staan naast de ondernemer en realiseren wij dat een uurtarief van 250 euro + voor een onderneming in zwaar weer juist een eerste hobbel zal zijn om überhaupt advies in te winnen. Wij werken daarom als volgt:

Voor de inventarisatie en opzet stappenplan rekenen wij een vaste prijs van 1.450 euro ex BTW. Dit hele proces zal maximaal twee dagen in beslag nemen uitgaande van een onderneming tot 40 werknemers. Mocht u een onderneming runnen van meer dan 40 werknemers dan zal de prijsbepaling in voorafgaand overleg plaatsvinden.

Aan de hand van het opgestelde stappenplan dat (vanzelfsprekend) met u wordt besproken, worden eventueel nieuwe werkzaamheden vastgelegd. Ons gematigde uurtarief gedurende het hele vervolgtraject bedraagt 180 euro per uur ex BTW en kantoorkosten. Reiskosten noch kosten per kilometer worden door ons in rekening gebracht.

Neem contact op met Janthijn Siebert (0619934330) voor nadere informatie. Dit gesprek is natuurlijk vrijblijvend. Wij helpen u graag!

 

Teruggebeld worden?

Interessant artikel?

Deel dit artikel via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

Expertises

Recente artikelen

MKB CONTINUÏTEITSSCAN

“HOE ZIET UW CONTINUÏTEIT ERUIT?”

Doe de gratis MKB continuïteitsscan! Voor de ene sector is Covid een zegen en voor de ander een drama. Laat onverlet dat door deze crisis er wellicht een nieuwe strategie gekozen moet worden. Welke kansen of bedreigingen heeft u? 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten