HAUT Legal & Tax advocaten

De oplossing voor de aangiftestress van 1 april

De oplossing voor de aangiftestress van 1 april

De oplossing voor de aangiftestress van 1 april:

Siebert & Becker Belastingkundigen en ZPservice regelen uitstel en geven deskundig advies

1 april nadert met rassen schreden. Voor veel  ZZP’ers en DGA’ers is dit een stressvolle periode. De schoenendozen en broekzakken moeten weer geleegd worden voor alle bonnen en facturen om de aangifte inkomstenbelasting in te kunnen vullen.

Heb je nog wat meer tijd nodig om de administratie op orde te krijgen of wil je een deskundige nog eens goed naar je aangifte laten kijken? Siebert en Becker Belastingkundigen kan voor jou:

  • Uitstel vragen voor de inlevering van de aangifte*
  • Een gratis check uitvoeren op de reeds ingevulde aangifte 2013.
  • De aangifte inkomstenbelasting 2013  verzorgen voor een vast bedrag 325 euro ex. btw**

Om ZP’ers voor eens en altijd te verlossen van de aangiftestress hebben de belastingkundigen van Siebert & Becker advocaten in samenwerking met ZP blog het fiscaal-juridische dienstverleningspakket ZPservice voor de zelfstandige professional ontwikkeld. Met dit pakket ben je verzekerd van deskundig advies op fiscaal en juridisch gebied.

Je kunt bij dit pakket gebruik maken van de gratis iOS applicatie (optioneel) waardoor je je schoenendoos weer kan gebruiken voor schoenen! Je kunt namelijk een foto  of scan maken van je bonnen en facturen waarna ze vervolgens automatisch worden verwerkt in het boekhoudprogramma. Het systeem is fiscal proof. Dat hebben wij voor je geregeld!

Inloopspreekuren  

Op donderdag 20 en 27 maart 2014 houden de fiscalisten van Siebert & Becker van 17.00 tot 19.30 uur inloopspreekuren om jouw vragen op fiscaal gebied te kunnen beantwoorden.

*onder de voorwaarden dat er nog geen aanmaning ontvangen is tot het doen van aangifte en dat de voor uitstel benodigde gegevens verstrekt zullen worden

**onder voorwaarde dat alle gegevens voor de aangifte, inclusief jaarrekening van de onderneming worden aangeleverd

Teruggebeld worden?

Interessant artikel?

Deel dit artikel via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

Expertises

Recente artikelen

MKB CONTINUÏTEITSSCAN

“HOE ZIET UW CONTINUÏTEIT ERUIT?”

Doe de gratis MKB continuïteitsscan! Voor de ene sector is Covid een zegen en voor de ander een drama. Laat onverlet dat door deze crisis er wellicht een nieuwe strategie gekozen moet worden. Welke kansen of bedreigingen heeft u? 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten