De oplossing voor de aangiftestress van 1 april

Gepubliceerd op: 13/03/2014

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Leestijd: 2 minuten

De oplossing voor de aangiftestress van 1 april:

Siebert & Becker Belastingkundigen en ZPservice regelen uitstel en geven deskundig advies

1 april nadert met rassen schreden. Voor veel  ZZP’ers en DGA’ers is dit een stressvolle periode. De schoenendozen en broekzakken moeten weer geleegd worden voor alle bonnen en facturen om de aangifte inkomstenbelasting in te kunnen vullen.

Heb je nog wat meer tijd nodig om de administratie op orde te krijgen of wil je een deskundige nog eens goed naar je aangifte laten kijken? Siebert en Becker Belastingkundigen kan voor jou:

  • Uitstel vragen voor de inlevering van de aangifte*
  • Een gratis check uitvoeren op de reeds ingevulde aangifte 2013.
  • De aangifte inkomstenbelasting 2013  verzorgen voor een vast bedrag 325 euro ex. btw**

Om ZP’ers voor eens en altijd te verlossen van de aangiftestress hebben de belastingkundigen van Siebert & Becker advocaten in samenwerking met ZP blog het fiscaal-juridische dienstverleningspakket ZPservice voor de zelfstandige professional ontwikkeld. Met dit pakket ben je verzekerd van deskundig advies op fiscaal en juridisch gebied.

Je kunt bij dit pakket gebruik maken van de gratis iOS applicatie (optioneel) waardoor je je schoenendoos weer kan gebruiken voor schoenen! Je kunt namelijk een foto  of scan maken van je bonnen en facturen waarna ze vervolgens automatisch worden verwerkt in het boekhoudprogramma. Het systeem is fiscal proof. Dat hebben wij voor je geregeld!

Neem voor meer informatie contact op met Bert Becker of Marinus van Zijtveld op telefoonnummer +31(0)23-531 00 60 of mail naar info@siebert-becker.nl.

Inloopspreekuren  

Op donderdag 20 en 27 maart 2014 houden de fiscalisten van Siebert & Becker van 17.00 tot 19.30 uur inloopspreekuren om jouw vragen op fiscaal gebied te kunnen beantwoorden.

*onder de voorwaarden dat er nog geen aanmaning ontvangen is tot het doen van aangifte en dat de voor uitstel benodigde gegevens verstrekt zullen worden

**onder voorwaarde dat alle gegevens voor de aangifte, inclusief jaarrekening van de onderneming worden aangeleverd

Interessant artikel?

Deel dit artikel via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.
Werkgever en werknemer
Leestijd: 2 minuten STAP staat voor Stimulans ArbeidsmarktPositie en vat het doel van de subsidie samen. Het STAP-budget wordt ingevoerd om werkenden de mogelijkheid te geven om scholing te volgen en zo te werken aan de eigen ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid,…
13-04-2021
Ondernemingen, aandeelhouders en bestuurder
Leestijd: 3 minuten Het komt helaas wel eens voor dat een klant een factuur onbetaald laat en vervolgens (wegens gebrek aan baten) zonder nadere berichtgeving de onderneming ontbindt, waardoor deze ophoudt te bestaan. Dit betekent echter lang niet altijd dat de…
10-04-2021
Teruggebeld worden na werktijd?
Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten