Desirée de Waal

Over Desirée de Waal

Sinds 2019 ben ik werkzaam als advocaat in een civielrechtelijke praktijk. Begin 2023 heb ik de overstap gemaakt naar HAUT Legal. Ik richt mij met name op het insolventierecht en het verbintenissenrecht in brede zin. Zo sta ik bijvoorbeeld geregeld ondernemers bij in geschillen omtrent contracten, in het bijzonder huurovereenkomsten.
Daarnaast word ik regelmatig door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen. De in die hoedanigheid opgedane kennis en ervaring zet ik tevens in voor ondernemers in financiële moeilijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van herstructurering en aansprakelijkheidskwesties.

Opleidingen

  • Insolventierecht voor curatoren, CPO
  • Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen

Lidmaatschappen

  • Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA)

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten