HAUT Legal & Tax advocaten

Doorstart Thuiszorg Gooizorg

Doorstart Thuiszorg Gooizorg

Haut Legal & Tax heeft het failliete Thuiszorg Gooizorg begeleid in een doorstart van haar activiteiten. Janthijn Siebert heeft in dat kader uitvoerige onderhandelingen gevoerd met de curator mr. S.K. Li uit Amsterdam.

Het op 15 mei failliet verklaarde Thuiszorg Gooizorg BV uit Hilversum is per 21 mei overgenomen door Nova Zorgbemiddeling uit Almere en heeft een doorstart gemaakt.

De werkzaamheden worden nu gecontinueerd onder de nieuwe naam Nova Thuiszorg BV. Met dezelfde medewerkers en de vertrouwde telefoonnummers blijven de huidige cliënten voorzien van zorg aan huis. Dankzij de samenwerking met Nova Zorgbemiddeling heeft Nova Thuiszorg de mogelijkheid nog meer cliënten in de regio te bedienen. (bron: Zorgvisie)

Teruggebeld worden?

Interessant artikel?

Deel dit artikel via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

Expertises

Recente artikelen

MKB CONTINUÏTEITSSCAN

“HOE ZIET UW CONTINUÏTEIT ERUIT?”

Doe de gratis MKB continuïteitsscan! Voor de ene sector is Covid een zegen en voor de ander een drama. Laat onverlet dat door deze crisis er wellicht een nieuwe strategie gekozen moet worden. Welke kansen of bedreigingen heeft u? 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten