Echtscheidingsplaza

Gepubliceerd op: 20/07/2015

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Leestijd: < 1 minuut

Echtscheidingsplaza.com is een nieuw samenwerkingsverband van advocaten, mediators, kindertherapeuten, fiscalisten, notarissen en financieel deskundigen die met elkaar zorgen voor een zo effectief mogelijke begeleiding van de scheiding.  Zo weet u zeker dat u op alle vlakken optimaal en professioneel ondersteund en geadviseerd wordt bij uw echtscheiding.

Echtscheidingsplaza.com is ontwikkeld door Siebert & Becker Advocaten, Scheidingsjurist Gombert, Vlamings Kinder- en Jeugdtherapie en Notariskantoor Wijts & Ten Brink.

De advocaten en fiscalisten van Siebert & Becker advocaten stellen in het kader van echtscheidingsplaza.com hun kennis van het familierecht, het fiscale recht en hun bedrijfseconomische kennis ter beschikking. De continuïteit van de onderneming, goede begeleiding van de kinderen en het voorkomen van vechtscheidingen zijn de speerpunten van echtscheidingsplaza.com. Echtscheidingsplaza.com is dan ook bedoeld voor partners die in goed overleg willen scheiden.

Siebert en Becker kan u vanzelfsprekend ook bijstaan in het geval goed overleg niet meer mogelijk is. In dat geval treedt zij op voor een van de beide partijen. Ook dan krijgt u deskundig advies met betrekking tot de alimentatie en de boedelscheiding, waarbij onze financiële en fiscale expertise ruimschoots van pas komen.

Interessant artikel?

Deel dit artikel via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.
Werkgever en werknemer
Leestijd: 2 minuten STAP staat voor Stimulans ArbeidsmarktPositie en vat het doel van de subsidie samen. Het STAP-budget wordt ingevoerd om werkenden de mogelijkheid te geven om scholing te volgen en zo te werken aan de eigen ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid,…
13-04-2021
Ondernemingen, aandeelhouders en bestuurder
Leestijd: 3 minuten Het komt helaas wel eens voor dat een klant een factuur onbetaald laat en vervolgens (wegens gebrek aan baten) zonder nadere berichtgeving de onderneming ontbindt, waardoor deze ophoudt te bestaan. Dit betekent echter lang niet altijd dat de…
10-04-2021
Teruggebeld worden na werktijd?
Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten