HAUT Legal & Tax advocaten

Echtscheidingsplaza

Echtscheidingsplaza

Echtscheidingsplaza.com is een nieuw samenwerkingsverband van advocaten, mediators, kindertherapeuten, fiscalisten, notarissen en financieel deskundigen die met elkaar zorgen voor een zo effectief mogelijke begeleiding van de scheiding.  Zo weet u zeker dat u op alle vlakken optimaal en professioneel ondersteund en geadviseerd wordt bij uw echtscheiding.

Echtscheidingsplaza.com is ontwikkeld door Haut Legal & Tax, Scheidingsjurist Gombert, Vlamings Kinder- en Jeugdtherapie en Notariskantoor Wijts & Ten Brink.

De advocaten en fiscalisten van Siebert & Becker advocaten stellen in het kader van echtscheidingsplaza.com hun kennis van het familierecht, het fiscale recht en hun bedrijfseconomische kennis ter beschikking. De continuïteit van de onderneming, goede begeleiding van de kinderen en het voorkomen van vechtscheidingen zijn de speerpunten van echtscheidingsplaza.com. Echtscheidingsplaza.com is dan ook bedoeld voor partners die in goed overleg willen scheiden.

Haut Legal & Tax kan u vanzelfsprekend ook bijstaan in het geval goed overleg niet meer mogelijk is. In dat geval treedt zij op voor een van de beide partijen. Ook dan krijgt u deskundig advies met betrekking tot de alimentatie en de boedelscheiding, waarbij onze financiële en fiscale expertise ruimschoots van pas komen.

Teruggebeld worden?

Interessant artikel?

Deel dit artikel via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

Expertises

Recente artikelen

MKB CONTINUÏTEITSSCAN

“HOE ZIET UW CONTINUÏTEIT ERUIT?”

Doe de gratis MKB continuïteitsscan! Voor de ene sector is Covid een zegen en voor de ander een drama. Laat onverlet dat door deze crisis er wellicht een nieuwe strategie gekozen moet worden. Welke kansen of bedreigingen heeft u? 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten