HAUT Legal & Tax advocaten

Echtscheidingsrecht

Echtscheidingsrecht

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Haut Legal & Tax advocaten gevestigd te Haarlem is gespecialiseerd in echtscheidingsrecht. Vanwege onze bedrijfseconomische en fiscale kennis is Haut Legal & Tax met name gespecialiseerd in echtscheidingen waarbij een onderneming betrokken is. Zo kan bij de echtscheiding een eenmanszaak, B.V., VOF of maatschap betrokken zijn. Daarbij is het dan van belang dat uw advocaat ervaring heeft met jaarrekeningen en belastingaangiften. Indien u advies wilt over de waarde van de onderneming of het inkomen van de ondernemer voor de alimentatieberekening bent u bij Haut Legal & Tax aan het juiste adres. Ook bij ingewikkelde structuren met verschillende B.V. ’s en aandeelhouders kunnen wij u van advies dienen.

Onze advocaten kunnen u bijstaan bij de echtscheidingsprocedure. Ook kunnen wij adviseren over partner- en kinderalimentatie, de verdeling van de huwelijksgemeenschap en huwelijkse voorwaarden. Indien u gebruikt maakt van mediation kunnen wij op de achtergrond adviseren over uw juridische rechten en plichten. Zo kunnen wij een echtscheidingsscan opstellen waarin aan de hand van uw financiële situatie een advies wordt uitgewerkt. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en kunt u goed geïnformeerd de onderhandelingen starten.

Bij een echtscheiding kunnen wij tevens advies geven over de scheidingsprocedure, de alimentatie, de verdeling van de goederen, pensioenen, de fiscale gevolgen en de zorg- of omgangsregeling met de kinderen. Tevens kunnen wij u begeleiden bij het opstellen van de een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

Meer informatie over de dienstverlening van Haut Legal & Tax betreffende onderwerpen over het echtscheidingsrecht en scheiden.

  • Verzoekschrift voorlopige voorzieningen
  • Verzoekschrift tot echtscheiding indienen
  • Partner- en kinderalimentatie
  • Waardering onderneming
  • Fiscaal advies bij echtscheiding
  • Echtscheidingsplaza

Haut Legal & Tax Advocaten is een gespecialiseerd kantoor op het gebied van o.a. Echtscheidingsrecht. Bent u op zoek naar een echtscheidingsrecht advocaat in Haarlem?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

[mensen-blog]
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal
Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten