ECHTSCHEIDING

Een echtscheiding heeft een grote impact op jou en je familie, maar ook op je onderneming. Zo kan bij een echtscheiding je eenmanszaak, V.O.F., B.V. of maatschap betrokken zijn.

Omdat wij als advocaten en fiscalisten (belastingkundigen) ruime ervaring hebben met jaarrekeningen en belastingaangiften, kunnen wij je adviseren over de zakelijke kant van een echtscheiding.

Wij begeleiden en adviseren je in het gehele proces van een echtscheiding, zodat jij weet waar je aan toe aan bent. Denk daarbij aan de waarde van je onderneming, de verdeling van de huwelijksgemeenschap, het afwikkelen van de huwelijkse voorwaarden, pensioen en de (fiscale) gevolgen van een echtscheiding.

Voor de vaststelling van de partner- en kinderalimentatieberekening, berekenen we je inkomen, ook bij ingewikkelde structuren met verschillende vennootschappen. Het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

Soms is mediation de beste oplossing. In dat geval adviseren wij je op de achtergrond over je juridische rechten en plichten, en behoort het opstellen van bijvoorbeeld een echtscheidingsscan tot de mogelijkheden. Dit houdt in dat aan de hand van je financiële situatie een persoonlijk advies wordt uitgewerkt.

Ondernemer en echtscheiding

Op zakelijk gebied adviseren wij je graag over de meest uiteenlopende onderwerpen. Soms komen zakelijke en persoonlijke belangen samen, zoals in het geval van een echtscheiding.

Uw specialisten
Bert Becker

Advocaat / partner - Belastingkundige

Fiscaal recht, Personen- en familierecht

06-21224022

Kevin Klokke

Advocaat

Personen- en Familierecht

023-531 0060

Haut is dé specialist voor bedrijven en ondernemers

Wil je teruggebeld worden?

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal
Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax. 

HAUT Legal & Tax
HAUT Legal & Tax