Faillissementsrecht

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

De advocaten van Haut Legal & Tax Advocaten waren en zijn als curator en bewindvoerder betrokken bij een groot aantal faillissementen en surseances. Tevens zijn wij gespecialiseerd in advisering van bedrijven die in financiële moeilijkheden verkeren. In die gevallen kan worden besloten tot het aanbieden van een crediteurenakkoord, balansverkortingen waaronder de verkoop van een of meer bedrijfsonderdelen, collectieve ontslagprocedures en het aanbieden van een Sociaal Plan. Ook het uitonderhandelen en regisseren van doorstarten vanuit faillissementen, evenals assistentie bij koop van bedrijven uit faillissementen, begeleiding van buitengerechtelijke liquidaties en vereffeningen en ondersteuning bij herfinanciering van ondernemingen is een van de veelvoorkomende mogelijkheden.

“Adviserend en uitvoerend”

Verder adviseren of procederen wij op het gebied van schuldeiserbenadeling, o.a. bij doorstart en reorganisatie en bestuurdersaansprakelijkheid in faillissement. Zo nodig stellen wij gedetailleerde risicoanalyses op, om bestuurdersaansprakelijkheid of paulianeus handelen te voorkomen.
Onze insolventiespecialisten hebben ervaring met een groot aantal bedrijfstakken, zijn ook financieel goed onderlegd en in elk geval breed georiënteerd. Bij uitstek zijn zij in staat om due diligence onderzoek te verrichten in het kader van overname of fusie.
Neem gratis en vrijblijvend contact op met ons team wanneer u vragen heeft over:
Faillissement; Surseance van betaling; Doorstart; Schuldregeling; buitengerechtelijk akkoord; gerechtelijke akkoord Bestuurdersaansprakelijkheid; Paulianeus handelen; verificatievergadering; renvooiprocedure; Liquidatie en vereffening; Analyse bedrijf in problemen; fraude onderzoek.

Haut Legal & Tax Advocaten is een gespecialiseerd kantoor op het gebied van o.a. Faillissementsrecht. Bent u op zoek naar een advocaat in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact met ons

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal