Fiscaal advies bij echtscheiding

Fiscaal advocaat

Ons kantoor is gespecialiseerd in financieel en fiscaal recht. Onze advocaten hebben dan ook een gedegen fiscale en cijfermatige kennis. Hiermede onderscheiden wij ons van de meeste andere kantoren. Met name bij conflicten met de Belastingdienst, accountants en administratie- en belastingadvieskantoren kunnen wij u van advies bedienen. 

Onze fiscale diensten bestaan onder andere uit:
Fiscale procedures

Haut Legal & Tax kan u bijstaan bij onder meer de volgende fiscale procedures: belastingcontrole, fiscale aansprakelijkheden, bezwaar- en beroeps procedures, advies en procedures bij belastingschulden.

Belasting controle (boekenonderzoek)

Bij een controle van de Belastingdienst is het in veel gevallen van belang om een fiscaal advocaat in te schakelen. Wij kunnen u adviseren over uw rechten en verplichtingen bij een dergelijk onderzoek.

Fiscale aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Wij verzorgen ook aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor ondernemers en DGA’s.

Verzet tegen dwangbevel

Heeft u een dwangbevel ontvangen van de Belastingdienst? Kondigt de Belastingdienst een beslaglegging aan? Of is de belastingdeurwaarder voornemens om op korte termijn uw goederen ten gelde te maken doormiddel van een executieverkoop?

Fiscaal advies

Haut Legal & Tax adviseert ondernemers tevens bij het opzetten van een optimale juridische en fiscale ondernemingsstructuur. Ook adviseren wij ondernemers over fiscale subsidies, vrijstellingen en aftrekmogelijkheden. Wij kunnen u tevens adviseren over diverse andere fiscale zaken zoals de fiscale aspecten bij een echtscheiding of verkoop van uw onderneming.

Geschillen tussen adviseurs en belastingplichtigen

In het geval de fiscus overgaat tot het opleggen van naheffingsaanslagen, veelal met boetes, worden er tussen de adviseurs en de belastingplichtigen over en weer verwijten gemaakt. De belastingplichtige stelt zich op het standpunt dat de adviseur fouten gemaakt heeft, terwijl de adviseur de belastingplichtige verwijt niet of onvoldoende juist en volledig geïnformeerd te zijn.

Erfbelasting

De fiscalisten en advocaten van Haut Legal & Tax kunnen u bijstaan bij geschillen met uw mede erfgenamen over de boedelverdeling. Ook treden wij wel op als executeur-testamentair en kan ons kantoor de aangifte erfbelasting voor u verzorgen. Uiteraard zullen wij u daarbij adviseren over vrijstellingen en overige fiscale mogelijkheden.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten