Fiscalist Haarlem

Fiscalist Haarlem

Uw belastingzaken in goede handen

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Op belastingtechnisch vlak vinden regelmatig hervormingen plaats. Omdat het voor particulieren en bedrijven niet eenvoudig is om bij te houden welke zaken veranderen, is het verstandig om voor uw belastingaangifte een expert in te schakelen. U voorkomt er bovendien mee dat u meer belasting afdraagt dan nodig is, of dat u juist een onverwachte naheffing krijgt. Voor een deskundige fiscalist in Haarlem kunt u terecht bij Haut Legal & Tax Advocaten.

Veranderingen in de vermogensbelasting
Een ingrijpende en recent aangekondigde wijziging in het belastingstelsel heeft betrekking op de vermogensbelasting. Met ingang van 2017 voert de Belastingdienst namelijk een nieuw stelsel in ten aanzien van box 3. Deze box betreft het vermogen uit sparen en beleggen. In het kort komt het erop neer dat hiervoor vanaf 2017 drie verschillende vermogensschijven worden gehanteerd. Onze fiscalist voor Haarlem en omgeving vertelt u graag wat dit precies betekent voor uw belastingaangifte.
Wat kunt u nog meer verwachten van een fiscalist Haarlem?

Ook wanneer de aanpassingen rond de vermogensbelasting geen invloed hebben op uw persoonlijke situatie, kunt u dankzij een fiscalist veel voordeel behalen op belastinggebied. U kunt vertrouwen op een fiscalist in Haarlem voor bijvoorbeeld het indienen van de inkomstenbelasting voor particulieren, en het verzorgen van de aangiftes van omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor bedrijven en ondernemingen.

Haut Legal & Tax Advocaten, uw fiscalist in Haarlem

Haut Legal & Tax Advocaten heeft fiscale experts in dienst die u helpen om uw belastingzaken op een voor u zo voordelig mogelijke wijze te regelen. Wij hanteren een no-nonsense werkwijze, waarbij wij direct duidelijkheid geven omtrent de fiscale mogelijkheden inzake uw financiële situatie. Persoonlijke aandacht, inzicht in uw dossier, vaste prijzen en eerlijke tarieven zijn onze kenmerken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie omtrent een fiscalist Haarlem.

[mensen-blog]
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten