HAUT Legal & Tax advocaten

Janneke Mobron

Advocaat Janneke Mobron

Janneke Mobron

Sinds 2007 ben ik advocaat. Als persoon ben ik positief en duidelijk. Ik help ondernemingen en ondernemers bij verschillende (juridische) uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Ik richt me niet alleen op de juridische regels. De juridische regels zijn (meestal) slechts een onderdeel van een groter plaatje waarbinnen veel meer zaken spelen.

Ik help graag bij (strategische) vraagstukken en conflicten die zien op de commerciële exploitatie van een onderneming. Niet alleen bij vraagstukken op het gebied van inkoop of het beschermen van een idee of concept, maar ook bij het op de markt brengen van een idee, een product of dienst. Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerkingen met en leveringen aan andere bedrijven. En natuurlijk het duidelijk uitwerken van afspraken tussen partijen. Ik ben lid van de specialistenvereniging Distributie- Franchise- en Agentuurrecht.

Ik ben lid van de Vereniging DFA, de vereniging voor Distributierecht, Franchiserecht en Agentuurovereenkomsten

Geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Kom in contact met Janneke Mobron

Recente artikelen van Janneke Mobron

Voucherregeling

Geld terugbetalen of toch iets anders? De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft deze periode een prominente rol. Onlangs ging de ACM in op de

Lees verder »
Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten