Vestiging Heemstede

Marinus van Zijtveld

Advocaat
Ondernemingsrecht, Verbintenissenrecht & Fiscaal recht
Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Na de afronding van de bachelor rechtsgeleerdheid heb ik in 2012 de master fiscaal recht afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een korte periode als fiscalist gewerkt te hebben voor Rabobank Nederland ben ik vanaf 1 januari 2013 als fiscalist werkzaam geweest bij Siebert & Becker Advocaten en Fiscalisten. Dit kantoor maakt vanaf maart 2020 onderdeel uit van HAUT Legal en Tax met vestigingen in Haarlem, Heemstede en Utrecht.

In 2014 ben ik beëdigd als advocaat en vervolgens heb ik de beroepsopleiding voor de advocatuur afgerond. In 2019 heb ik mij tevens gespecialiseerd in het civiele aansprakelijkheidsrecht door het met succes afronden van de Postdoctorale opleiding Onderneming en Aansprakelijkheid. Tevens ben ik aangesloten bij de specialistenvereniging voor de fiscale advocatuur (NVAB) waarbij ik vanaf 2020 een aanvullende specialistenopleiding volg.

In de praktijk sta ik veel ondernemers bij in civiele gerechtelijke procedures en fiscale bezwaar- en beroepsprocedures. Het geeft mij veel energie om samen met de cliënt de juiste strategie te bepalen en het optimale resultaat te behalen. Ik heb daarbij ruimschoots ervaring opgedaan op het gebied van zowel het fiscale procesrecht als het civiele procesrecht. Ook sta ik ondernemers bij in fiscale kwesties over aansprakelijkheid, de invordering van belastingschulden, boekenonderzoeken alsmede het voeren van onderhandelingen met de Belastingdienst.

Ondernemers kunnen contact met mij opnemen bij geschillen met de Belastingdienst, fiscale procedures en civiele procedures over onder andere de uitvoering van overeenkomsten en schadevergoedingen. Ook indien u beslag wil laten leggen of een kort geding procedure wil starten kunt u met mij contact opnemen. Vanwege mijn kennis van de fiscale wetgeving en het jaarrekeningrecht sta ik ondernemers ook bij in alimentatiezaken en verdelingszaken in het kader van een echtscheiding.

Opleidingen

  • Master fiscaal recht (Vrije Universiteit van Amsterdam
  • Specialistenopleiding Grotius Onderneming en Aansprakelijkheid
Kom in contact met Marinus van Zijtveld
tel: 023-5310060
Recente artikelen van Marinus van Zijtveld
Nieuws
Leestijd: 2 minuten Wet herziening partneralimentatie aangenomen in de Tweede Kamer: wat betekent dit voor u? Op 11 december 2019 heeft een grote meerderheid van de Tweede Kamer het wetsvoorstel herziening partneralimentatie aangenomen. De indieners hebben hierbij de intentie uitgesproken om…
02-01-2020
Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax.