HAUT Legal & Tax advocaten

Nicky Jansen

Advocaat Nicky Jansen - Advocaat Haarlem

Nicky Jansen

Pragmatisch, klantgericht en benaderbaar – dat ben ik. Met een open blik diverse situaties analyseren en als een kameleon de best mogelijke oplossing voor mijn klant vinden én realiseren.

Ik help ondernemingen en haar bestuurders graag bij het voorkomen van een faillissement of na het uitspreken hiervan. Daarnaast help ik ondernemingen bij het incasseren van hun vorderingen en het voeren van andere procedures. Ook word ik benoemd door de rechtbank Midden-Nederland als curator in faillissementen.

Sinds januari 2020 versterk ik het team van HAUT Legal Utrecht als advocaat. Daar ben ik onder andere gespecialiseerd in het arbeidsrecht en geschillen waarbij bomen een rol spelen. Voor meer informatie over dat laatste kun je terecht op de website bomenrecht.nl. Heb je mijn hulp nodig of wil je gewoon eens overleggen, dan hoor ik het graag!

Kom in contact met Nicky Jansen

Recente artikelen van Nicky Jansen

Pluraliteit van schuldeisers

Wanneer je als schuldeiser het faillissement van je schuldenaar wilt aanvragen moet je aantonen dat er naast je eigen vordering ten minste één steunvordering is.

Lees verder »
Teruggebeld worden?
HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten