ONDERNEMINGSRECHT ADVOCAAT

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Ondernemingsrecht advocaat nodig?

In het ondernemingsrecht spelen overeenkomsten een belangrijke rol. U kunt daarbij denken aan overeenkomsten met opdrachtgevers of leveranciers, distributieovereenkomsten, franchiseovereenkomsten, managementovereenkomsten, overeenkomsten van samenwerking of overname.

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Haut Legal & Tax Advocaten heeft ruime ervaring met de het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Bovendien kunnen wij u bijstaan bij problemen die u heeft na aanleiding van een overeenkomst, denk bijvoorbeeld aan het niet nakomen van de overeenkomst door degene met wie u deze bent aangegaan. Aangezien vaak ook algemene voorwaarden een belangrijke rol spelen bij de overeenkomsten, adviseren wij u over uw algemene voorwaarden of die van een ander.

“Ondernemingsrecht gaat echter over meer dan alleen overeenkomsten”

Het omvat ook het rechtspersonenrecht. Wij adviseren u uiteraard graag over de ins en outs van de verschillende rechtspersonen. Zowel met de B.V. (besloten vennootschap), N.V. (naamloze vennootschap), coöperatie, v.o.f. (vennootschap onder firma), vereniging, stichting en eenmanszaak hebben wij ruime ervaring.
Ook kunnen wij u adviseren en bijstaan in fusies en overnames, management buy-ins/buy-outs, geschillen tussen aandeelhouders, joint ventures en andere samenwerkingsvormen en reorganisaties.

Advocaten van Haut Legal & Tax spreken de taal van ondernemers, corporate bedrijven en overheidsinstanties. Heeft u vragen omtrent de WHOA, bel ons gerust op +31(0)23 – 531 0060

Advocatenkantoor nodig
Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

KOM IN CONTACT MET ONZE ADVOCAAT HAARLEM
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

ROUTEBESCHRIJVING 

De vestiging van HAUT Legal & Tax in Heemstede is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto, op een aantal minuten rijden vanaf het centrum van Haarlem. Parkeren kan kosteloos op eigen terrein.

Villa Nijverheidsweg

HAUT Legal en Tax is gevestigd in Villa Nijverheidsweg gelegen op het voormalige industriegebied van Heemstede dat nu ontwikkeld wordt tot een van de meest levendige (economische) hotspots in de regio van Haarlem. Het markante pand is gelegen naast een van de landmarks, de Watertoren uit 1910, die overigens nog steeds in gebruik is.

Benieuwd wat onze advocaat vandaag nog voor jou en je onderneming kan betekenen? Bel gratis voor een adviesgesprek, dan oriënteren we samen naar de juridische mogelijkheden.