Met Ritmeesters B.V. heeft HAUT Legal & Tax een samenwerking op het gebied van financiële en juridische herstructureringen, waarbij voor specifieke klanten een juiste mix van juristen, advocaten, economen en fiscalisten samen wordt gebracht. Op deze wijze worden maatwerkoplossingen voor cliënten van HAUT Legal & Tax aangeboden tegen scherpe prijzen.
HAUT Legal & Tax heeft een strategische alliantie met HAUT Notary in Houten, een jong gedreven notariskantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vastgoedtransacties. Wij schakelen hen standaard in bij al onze notariële aangelegenheden en zij bieden hoogwaardige en praktische dienstverlening aan onze cliënten.

Onze Partners

HAUT Legal & Tax heeft een samenwerkingsverband met Coney, een Accountants & Analytics & Solutions kantoor dat zich profileert op het gebied van data-analytics, fraudeonderzoek en fiscaal advies. Naast de fiscale advisering schakelen wij Coney in bij rechtmatigheidsonderzoeken in faillissementen en vormen zij een welkome aanvulling op de juridische dienstverlening van HAUT Legal & Tax.

Curatorenalliantie

HAUT Legal & Tax is toegetreden tot het bestaande samenwerkingsverband tussen de Utrechtse curatoren mevrouw mr. A.P.G. Gielen (Splendor advocaten), mevrouw mr. N. Wilderink en de heer mr. H.M. Eijking (WE Advocaten) met het doel de bestaande samenwerking te verbreden en te versterken. Met deze samenwerking trachten wij de kennis te vergroten, elkaar waar nodig in te schakelen, als sparringspartner te fungeren en al dan niet gezamenlijk op te treden als curator in faillissementen.

Partner worden?

Interesse om partner te worden van Haut Legal & Tax?

Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax. 

HAUT Legal & Tax
HAUT Legal & Tax