Rechtsgebieden

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

De advocaten van Haut Legal & Tax spreken de taal van ondernemers, corporate bedrijven en overheidsinstanties. Wij zijn gedreven in alles wat wij doen. Wij combineren rechtsgeleerdheid met fiscale expertise. Onze advocaten staan 24/7 voor u klaar als de zaak erom vraagt. Heeft u vragen omtrent reorganisaties, bel ons gerust op +31(0)23 – 531 0060

Bekijk de volledige sitemap

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Arbeidsrecht

U kunt een beroep op onze expertise doen voor een betrouwbaar advies over uiteenlopende zaken zoals aanstelling en (collectief) ontslag van werknemers en bestuurders, het concurrentiebeding, de ontslagvergoeding, afvloeiingsregelingen en arbeidsgeschillen.

Ondernemingsrecht

In het ondernemingsrecht spelen overeenkomsten een belangrijke rol. U kunt daarbij denken aan overeenkomsten met opdrachtgevers of leveranciers, distributieovereenkomsten, en franchiseovereenkomsten.

WHOA & herstructurering

Op 1 januari 2021 is de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) in werking getreden. Hiermee is een nieuwe regeling in de Faillissementswet geïntroduceerd, waarmee schuldenaren hun schulden kunnen saneren door middel van het aanbieden van een onderhands akkoord.

Reorganisatie

Indien jij de arbeidsovereenkomst met een werknemer wil opzeggen op grond van bedrijfseconomische omstandigheden zal daarvoor toestemming moeten worden gevraagd aan het UWV. Bedrijfseconomische omstandigheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:

Insolventierecht

Onze insolventierecht (ook wel faillissementsrecht genoemd) advocaten hebben ervaring met een groot aantal bedrijfstakken, zijn ook financieel goed onderlegd en in elk geval breed georiënteerd.