Vacature advocaat-stagiaire

HAUT Legal is een gedreven advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Vanuit de regio Haarlem en Utrecht zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in onder andere het ondernemingsrecht, procesrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en herstructurering staan wij daadkrachtig ondernemers bij in de juridische zaken waarmee zij geconfronteerd kunnen worden. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen. Wij staan voor de belangen van onze cliënten, en vervullen graag voor hen onze rol als boardroom advisor. Niet voor niets is onze slogan: Your Next Gen Business Lawyers.

Functieprofiel

Heb jij affiniteit met het brede ondernemingsrecht en bij voorkeur ook insolventierecht en procesrecht? Wil je vanuit onze vestiging in Utrecht werken? Dan is deze functie iets voor jou. Als advocaat-stagiaire treed je op als adviseur om geschillen te voorkomen, op te lossen of te beslechten. Je moet het leuk vinden om ingewikkelde juridische vraagstukken te vertalen naar overzichtelijke keuzes voor onze cliënten. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk. Commercieel talent en de ambitie om cliënten zelfstandig aan je te binden, wordt gewaardeerd. In teamverband werk je aan de afwikkeling van faillissementen en voor onze klanten werk je mee in uitdagende zaken en procedures. 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met interessante en mooie zaken binnen een prettige werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren voortdurend in de groei van ons team en geven je graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen en/of coaching. Daarnaast bieden wij een mooi salaris met aantrekkelijke winstdeling en een concreet uitzicht om je ambities waar te kunnen maken. Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht team. En natuurlijk is er volop ruimte om deel te nemen aan kantooruitjes en jonge balie activiteiten. 

Wij zoeken iemand die:

  • ambitieus, sociaal vaardig en een collegiale teamplayer is;
  • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring heeft (advocaat-stagiaire of beginnend medewerker);
  • met name kennis van en/of interesse in het ondernemingsrecht en insolventierecht heeft en ook graag wil procederen;
  • een sterk analytisch vermogen heeft en gericht is op de oplossing van complexe vraagstukken;
  • ondernemend en gedreven is;
  • een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift heeft.

Stuur je reactie op deze vacature naar HAUT Legal, t.a.v. Jeroen Rouers of Victor Kruit, (jeroen.rouers@hautlegal.nl). Eerst even bellen met ons voor een nadere kennismaking kan natuurlijk ook: 030-76 00 001– of 06-16 67 05 35.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten