VACATURE BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER

VACATURE BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER

HAUT Legal en Tax is een gedreven advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Vanuit onze vestigingen in Haarlem/Heemstede en Utrecht zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in o.a. het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, personen/familierecht en huurrecht voeren wij een brede praktijk. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen.

Functie-eisen:

Wij zoeken een medewerker met affiniteit met het brede ondernemingsrecht en bij voorkeur met specialisatie arbeidsrecht en/of insolventierecht. Als medewerker treed je zelfstandig op als adviseur om geschillen te voorkomen, op te lossen of te beslechten. Je moet het leuk vinden om ingewikkelde juridische vraagstukken te vertalen naar overzichtelijke keuzes voor onze cliënten en daarbij oplossingsgericht te werk gaan. Verder moet je commercieel sterk zijn en moet aantoonbaar zijn dat klanten zich aan jou binden.Verdere eisen zijn:– Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring (beginnend advocaat medewerker); – Met name kennis van en/of interesse in het ondernemingsrecht en/of arbeidsrecht insolventierecht; – Relevante publicaties strekken tot aanbeveling, maar zijn geen must; – Sterk analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid in complexe vraagstukken; – Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven je graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen (Grotius) en/of coaching. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met aantrekkelijke winstdeling.Stuur je reactie op deze vacature naar Haut Legal & Tax, t.a.v. Janthijn Siebert, Nijverheidsweg 7 (2102 LJ) Heemstede (janthijn@hautlegal.nl). Eerst bellen met ons voor een nadere kennismaking kan natuurlijk ook 023-5310060 of 06-19934330.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten