VACATURE ERVAREN ADVOCAAT-MEDEWERKER

VACATURE ERVAREN ADVOCAAT-MEDEWERKER

HAUT Legal en Tax is een gedreven advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Vanuit onze vestigingen in Haarlem/Heemstede en Utrecht zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in o.a. het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, personen/familierecht en huurrecht voeren wij een brede praktijk. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen.

Functie-eisen:

Wij zoeken een ervaren advocaat-medewerker om onze ondernemingsrechtpraktijk verder uit te breiden. We bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, op zakelijk en persoonlijk gebied, en de kansen die er liggen met beide handen aan te pakken. Daarbij vragen we om een innovatieve en commerciële aanpak, zodat klanten zich aan jou en ons kantoor binden.

Verdere eisen zijn:
– Minimaal 7 jaar+ relevante werkervaring;
– Met name kennis van en/of interesse in het ondernemingsrecht en/of arbeidsrecht insolventierecht;
– Inbreng eigen praktijk is een sterke pre;
– Relevante publicaties strekken tot aanbeveling, maar zijn geen must;
– Sterk analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid in complexe vraagstukken;
– Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven je graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen (Grotius Academie) en/of coaching. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris (€ 4.500 – € 7.000 afhankelijk van kennis en ervaring) met daarbij een aantrekkelijke winstdeling. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om op termijn partner te worden van ons kantoor. In dat kader zal een partnertraject worden overeengekomen.

Stuur je reactie op deze vacature naar Haut Legal & Tax, t.a.v. Janthijn Siebert, Nijverheidsweg 7 (2102 LJ) Heemstede (janthijn@hautlegal.nl). Eerst bellen met ons voor een nadere kennismaking kan natuurlijk ook 023-5310060 of 06-19934330.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten