Werken bij Haut Legal: Your Next Gen Business Lawyers

Wie zijn wij?

Wij zijn Haut Legal, een vooruitstrevend advocatenkantoor gevestigd in de bruisende regio’s van Haarlem en Utrecht. Als echte ‘Next Gen Business Lawyers’ zijn wij de juridische partners voor ondernemers in alle fasen van hun zakelijke reis. Van de eerste schreden op de markt tot de complexe uitdagingen van bedrijfsgroei en alles daar tussenin.

Wat maakt ons uniek?

Het is onze reputatie van topkwaliteit die ons onderscheidt. Wij combineren een pragmatische benadering met creatieve oplossingen. Onze expertise strekt zich uit over diverse rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan cliënten te bedienen met uiteenlopende juridische behoeften.
Video afspelen

Jouw nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een werkomgeving die je uitdaagt en je laat groeien? Bij Haut Legal werk je aan toonaangevende zaken en complexe juridische vraagstukken. Je bent onderdeel van een hecht team van ervaren advocaten die niets minder dan excellentie nastreven. Hier gaan we niet alleen voor succes, maar ook voor professionele en persoonlijke groei. 

Klaar voor de volgende stap?
Bekijk onze openstaande vacatures

VACATURE ADVOCAAT-MEDEWERKER

Heb jij affiniteit met het brede ondernemingsrecht en bij voorkeur ook arbeidsrecht en/of insolventierecht? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou. 

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten