HAUT Legal & Tax advocaten

HAUT LEGAL en de WHOA

HAUT LEGAL en de WHOA

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Wordt u op enigerlei wijze betrokken in een WHOA-traject of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een WHOA-akkoord aan te bieden of een herstructurering door te voeren dan kunnen wij u daarin zeker begeleiden en denken wij graag met u mee.

Omdat binnen ons kantoor 4 curatoren werkzaam zijn en wij zeer ruime ervaring hebben met herstructureringen, alsmede kennis hebben van het insolventierecht kunnen wij bij uitstek de rol van herstructureringsdeskundige of observator vervullen.

Ook hebben wij goede contacten met Qredits, zodat wij samen met u een TOA-krediet kunnen aanvragen en met gebruik van de WHOA een herstart, uitbreiding of aanpassing van uw bedrijfsactiviteiten kunnen realiseren. Zie ook https://qredits.nl/toa-krediet/.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Advocaten van Haut Legal & Tax spreken de taal van ondernemers, corporate bedrijven en overheidsinstanties. Heeft u vragen omtrent de WHOA, bel ons gerust op +31(0)23 – 531 0060

[mensen-blog]
Heeft u een vraag?
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

lees meer over de WHOA

Op 1 januari 2021 is de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) in werking getreden. Hiermee is een nieuwe regeling in de Faillissementswet geïntroduceerd, waarmee schuldenaren hun schulden kunnen saneren door middel van het aanbieden van een onderhands akkoord.

De aanvang van de WHOA-procedure

Op 1 januari 2021 is de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) in werking getreden. Hiermee is een nieuwe regeling in de Faillissementswet geïntroduceerd, waarmee schuldenaren hun schulden kunnen saneren door middel van het aanbieden van een onderhands akkoord. Dit akkoord is vergelijkbaar

Het bestuur, de herstructureringsdeskundige en de observator

Het bestuur van de schuldenaar kan het WHOA-akkoord voorbereiden en aanbieden. De aandeelhouders van de schuldenaar staan daarbij eigenlijk buiten spel. Zij kunnen het aanbieden van het akkoord door het…

De rol en invloed van de ondernemingsraad bij
de WHOA

De Wet op de ondernemingsraden (WOR) verplicht de ondernemer om een ondernemingsraad (OR) in te stellen als er in de regel ten minste 50 personen in de onderneming werkzaam zijn (artikel 2 WOR).

Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten