Advocaat in Amsterdam noord nodig?

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Gespecialiseerde advocaten in uiteenlopende rechtsgebieden.

Haut Legal & Tax is een advocatenkantoor waar de advocaten met u meedenken. Geen ellenlange en kostbare memo’s, maar een duidelijke uiteenzetting welke juridische gevolgen bepaalde keuzes voor u hebben met daarbij indien mogelijk de financiële gevolgen van die keuzes. Vaste prijsafspraken, samen het risico delen, online uw dossier inzien, geen onnodige kantoorkosten en eerlijke tarieven zijn bij ons vanzelfsprekend. Onze omvang brengt mee dat we u persoonlijk kennen, maar toch met voldoende mensen zijn om snel veel werk te kunnen verzetten en vrijwel alle juridische specialismen te kunnen inzetten. Conclusie is dat wij een goed en betaalbaar alternatief zijn voor de ‘Amsterdamse-(Zuid-as) kantoren. Bel vrijblijvend één van onze advocaten of fiscalisten welke hieronder vermeld staan.

Rechtsgebieden

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan het Florapark te Haarlem. Villa “Flora”, in 1885-1886 in chalet-stijl gebouwd door de architect L.P. Zocher. Deze heeft de vrijstaande villa, die is gelegen aan de zuidoostzijde van het Florapark op de hoek met de Dreef, als woonhuis voor zichzelf en zijn tweede vrouw ontworpen. In Haarlem stond L.P. Zocher bekend als een gewaardeerd en vooraanstaand burger. In 1898 werd hij tot ridder in de Orde van Oranje Nassau benoemd. Hij overleed pas op 95 jarige leeftijd. Het pand is pas vanaf 1993 in gebruik als kantoorruimte

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal