Advocaat in Amsterdam Zuid nodig?

RECHTSGEBIEDEN

ONDERNEMINGSRECHT • PROCESRECHT • ARBEIDSRECHT FAILLISSEMENT EN HERSTRUCTURERING • HANDEL EN CONTRACTEN

Daadkrachtig ondernemers bijstaan in alle juridische zaken waarmee zij geconfronteerd kunnen worden: dat is waar Haut Legal & Tax voor staat.

Met advocatenkantoren in de regio Haarlem en Utrecht staan wij ondernemers bij vanaf de start tot het einde van de onderneming, en alles wat in de tussentijd gebeurt. Daarnaast staan wij ondernemers ook bij als ze privé in zwaar weer verkeren, zoals bij een echtscheiding.

Haut Legal & Tax de juridische partner voor uw onderneming

U zoekt een advocaat in Amsterdam Zuid? Bij Haut Legal & Tax advocaten staat kwaliteit en persoonlijk contact voorop en wij gaan tot het uiterste voor u. Advocatenkantoor Haut Legal & Tax is onder meer gespecialiseerd in ondernemingsrecht en faillissementen. Haut Legal & Tax advocaten is dan ook een uitstekend alternatief voor de kantoren in Amsterdam Zuid.

Advocaat Amsterdam Zuid nodig?

De advocaten van Haut Legal & Tax ondersteunen ondernemingen in de regio van Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Denk hierbij aan het opzetten van ondernemingsstructuren, het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten en het fiscaal optimaliseren van uw onderneming.

Door onze ruime ervaring en expertise is Haut Legal & Tax een betrouwbare partner. Wij kunnen als kantoor snel schakelen en u heeft persoonlijk contact met uw advocaat. Ook hanteren wij duidelijke tarieven en u weet van te voren wat u kunt verwachten. Door onze specifieke dienstverlening en wijze van werken onderscheiden wij ons van veel grotere kantoren in Amsterdam Zuid. Zoekt u een advocaat in Amsterdam Zuid voor uw onderneming? Neem contact op met Haut Legal & Tax advocaten voor een alternatieve keuze.

Neem contact met ons op zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan als alternatief voor de advocaten van de kantoren in Amsterdam Zuid.

Haut Legal & Tax advocaten is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Hierdoor kunnen wij veel ondernemingen goed bedienen.Haut Legal & Tax is uw alternatief voor de advocaat in Amsterdam Zuid.

Aanvullende service

Haut Legal & Tax is een innovatief kantoor. Zo hebben wij ‘Lease a Lawyer’ ontwikkeld. Uitgangspunt hierbij is dat als u regelmatig juridische en fiscale vraagstukken heeft het voordeliger kan zijn om een advocaat voor een vaste periode in te schakelen tegen vaste lagere tarieven (bijvoorbeeld 1 dag per week). Denk daarbij aan een fusie of overname van een bedrijf of een herstructurering. Het leasen van een advocaat is al mogelijk vanaf een periode van 3 maanden, en minimaal 1 dag per 3 weken. Haut Legal & Tax is een eigenwijs kantoor en een goed alternatief voor of een aanvulling op uw advocaat in Amsterdam Zuid.

HAUT Legal en Tax is gevestigd in Villa Nijverheidsweg gelegen op het voormalige industriegebied van Heemstede dat nu ontwikkeld wordt tot een van de meest levendige (economische) hotspots in de regio. Het markante pand is gelegen naast een van de landmarks, de Watertoren uit 1910, die overigens nog steeds in gebruik is. Benieuwd wat wij vandaag nog voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Bel gratis voor een adviesgesprek met één van onze advocaten, dan oriënteren we samen naar de juridische mogelijkheden.

ADVOCATENKANTOREN IN HEEL NEDERLAND

Op onze vestiging in Utrecht zijn daarnaast advocaten werkzaam die je als ondernemer kunnen bijstaan indien je betrokken wordt in een strafrechtelijke procedure, bijvoorbeeld bij een economisch delict of een milieudelict. Daarnaast kunnen de advocaten van de vestiging Utrecht ondernemers terzijde staan bij uiteenlopende bestuursrechtelijke zaken. Een van onze advocaten is volledig gespecialiseerd in het bomenrecht (www.bomenrecht.nl).Met onze specialistische kennis zijn we in staat vanuit het juridisch kader tot een pragmatische oplossing te komen. We houden daarbij altijd het belang van jou en jouw onderneming als uitgangspunt. Dat is bij HAUT Legal & Tax een diepgeworteld uitgangspunt.Onder het kopje expertisegebieden staat een uitgebreide omschrijving van onze werkzaamheden.

SAMENWERKINGEN

Als advocatenkantoor vinden we het belangrijk om onze cliënten altijd van dienst te kunnen zijn. Ook bij vakgebieden die niet door ons uitgevoerd worden, maar wel behoren tot je benodigdheden. Denk hierbij aan het inschakelen van een notaris, of breed fiscaal advies. Kijk op onze pagina met partners voor meer informatie over onze samenwerkingen.

LEES OVER ONZE WERKWIJZE

Voor ons is het belangrijk dat wij samen met jou de strategie van een zaak bepalen. Dat vereist commitment van beide kanten. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij altijd samen in een team van specialisten. Er is altijd iemand die bereikbaar is en jou kan helpen. Daarbij zijn we altijd voor jou bereikbaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, zeven dagen in de week. Wij laten niet los voor we het optimale resultaat voor jou hebben bereikt. Hoe complex jouw zaak ook is, het zal opgelost worden.Advocaten hebben de naam duur te zijn. Dat realiseren we ons. Goede, pragmatische advisering betaalt zich echter altijd uit. Een goed advies kan vele kosten besparen. Ondernemerschap, kennis, kwaliteit, en efficiëntie staan voorop. Wij denken graag met jou mee en hanteren reële uurtarieven. Ook bieden wie de mogelijkheid voor het hanteren van vaste prijsafspraken (fixed fee). Wel zo duidelijk, zeker in deze tijden!

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten