Advocaat in Amsterdam nodig?

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Haut Legal & Tax
uw juridische ondersteuning
op ieder rechtsgebied

U zoekt een goed en betaalbaar alternatief voor een advocaat Amsterdam van de Zuid-As kantoren? Haut Legal & Tax Advocaten uit Haarlem is dan een uitstekende keuze. Wij staan voor een persoonlijke benadering, denken met u mee en bieden de mogelijkheid voor het hanteren van vaste prijsafspraken.

Advocaat Amsterdam met verschillende juridische specialismen binnen rechtsgebieden

De advocaten van Haut Legal & Tax zijn u graag van dienst bij allerlei juridische kwesties in verschillende rechtsgebieden. Heeft u als werkgever of werknemer hulp en advies nodig over zaken als ontslag, arbeidsgeschillen, cao’s, en dergelijke? Wij hebben de kennis en ervaring in huis op het gebied van arbeidsrecht.
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het fiscaal recht en kunnen wij u bijvoorbeeld prima ondersteunen bij een conflict met de belastingdienst of een accountant. Wij beschikken op dit terrein over de kennis die bij andere advocatenkantoren nogal eens ontbreekt.

Voor alle facetten van het huurrecht kunt u bij Haut Legal & Tax Advocaten terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij als uw advocaat Amsterdam aan de slag kunnen!

Naast ondernemingsrecht en faillissementsrecht heeft Haut Legal & Tax advocaten ook een ruime ervaring op het gebied van echtscheidingsrecht en echtscheidingsbemiddeling. Hiervoor hebben wij speciaal een website ontwikkeld, echtscheidingsplaza.com. Een samenwerkingsverband van onder meer advocaten, kindertherapeuten, mediators en fiscalisten, met als doel om een echtscheiding in goed overleg te laten plaatsvinden. De specialismen bouwrecht en huurrecht, gericht op zowel particulieren als ondernemers, completeren onze dienstverlening op juridisch gebied.

Aanvullende service

Onder de naam ‘Lease a Lawyer’ kunt u een advocaat leasen. Dit is vooral aantrekkelijk als u een advocaat of fiscalist voor langere tijd nodig heeft. Denk daarbij aan een fusie of overname van een bedrijf of een herstructurering. Het leasen van een advocaat is al mogelijk vanaf een periode van 3 maanden, en minimaal 1 dag per 3 weken.

Zelfstandig ondernemers in een eenmanszaak of een BV nodigen wij tenslotte uit om gebruik te maken van onze ‘ZZP Legal & Tax Service’. Niet alleen nemen wij uw administratieve zorg uit handen, we bieden daarbij ook complete fiscale en juridische ondersteuning.

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan het Florapark te Haarlem. Villa “Flora”, in 1885-1886 in chalet-stijl gebouwd door de architect L.P. Zocher. Deze heeft de vrijstaande villa, die is gelegen aan de zuidoostzijde van het Florapark op de hoek met de Dreef, als woonhuis voor zichzelf en zijn tweede vrouw ontworpen. In Haarlem stond L.P. Zocher bekend als een gewaardeerd en vooraanstaand burger. In 1898 werd hij tot ridder in de Orde van Oranje Nassau benoemd. Hij overleed pas op 95 jarige leeftijd. Het pand is pas vanaf 1993 in gebruik als kantoorruimte.

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal