HAUT Legal & Tax advocaten

Arbeidsrecht Advocaat Haarlem

ARBEIDSRECHT HAARLEM

ARBEIDSRECHT ADVOCAAT HAARLEM

Wat moet u als ondernemer doen om te zorgen dat uw tijdelijke personeel uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie niet deelt met derden? Welke rechten heeft u als werknemer of werkgever bij een bijvoorbeeld een concurrentiebeding? Het antwoord op dit soort vragen kunnen de advocaten van Haut Legal & Tax Advocaten u gegarandeerd geven! Haut Legal & Tax beschikt over meerdere op het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaten.

Werkgevers en werknemers

Het arbeidsrecht is zeer dynamisch. Dit komt doordat de regelgeving snel wijzigt en iedere situatie uniek is. De Advocaten Arbeidsrecht van Haut Legal & Tax zijn gespecialiseerd op zowel het terrein van het individuele als het collectieve arbeidsrecht. Door meerdere jaren ervaring adviseren wij zowel werknemers als werkgevers snel en vakkundig.

ALLES OP ALLES OM HET GELIJK AAN UW KANT TE KRIJGEN!

Op de werkvloer kunnen conflicten vaak leiden tot beëindiging van de arbeidsrelatie. Dit brengt altijd de nodige financiële en emotionele gevolgen met zich mee. Door zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen voorkomt of beperkt u de mogelijke schade. Door rustig te onderhandelen kunnen wij er voor zorgen dat de arbeidsrelatie een passende oplossing dan wel vervolg krijgt. Uw belangen behartigen binnen een onderhandelingsperiode is eenvoudiger dan dat er alles op alles gezet moet worden om het gelijk aan uw kant te krijgen.

UW ADVOCAAT ARBEIDSRECHT

De advocaten van Haut Legal & Tax helpen dagelijks zowel werknemers als werkgevers met hun arbeidsrechtelijke, juridische uitdaging. Wij hanteren een no-nonsense werkwijze en streven er naar om op een zo efficiënt mogelijke wijze de juridische uitdaging aan te gaan waarbij wordt gepoogd om de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. De advocaten van Haut Legal & Tax zullen altijd direct duidelijkheid geven inzage uw persoonlijke situatie. De kenmerken van onze werkwijze zijn de persoonlijke aandacht die u ontvangt waarbij er inzicht wordt gegeven in uw dossier, de vaste prijzen en de eerlijke tarieven. 

Onze arbeidsrecht advocaat Haarlem geeft o.a. advies over de volgende juridische vraagstukken:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Ontslag (op staande voet)
  • Reorganisatie
  • Ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Concurrentiebeding
  • Conflictbemiddeling of mediation
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.

Ondernemingsraad en Privacy

Inleiding Werkgevers verwerken persoonsgegevens van werknemers, denk hierbij aan salarisadministratie, personeelsdossiers etc. Sinds corona werkt een groot aantal werknemers thuis. Werkgevers willen daarom graag een

Lees verder »

Ontslag statutair bestuurder

Statutair bestuurder De statutair bestuurder heeft meestal een dubbele rechtsverhouding met de rechtspersoon, namelijk een arbeidsrechtelijke relatie als directeur-werknemer en een vennootschapsrechtelijke relatie als directeur-bestuurder.

Lees verder »

Het STAP-budget 2022

STAP staat voor Stimulans ArbeidsmarktPositie en vat het doel van de subsidie samen. Het STAP-budget wordt ingevoerd om werkenden de mogelijkheid te geven om scholing

Lees verder »
Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten