Advocaat Heemstede

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Haut Legal & Tax: advocaat heemstede

Haut Legal & Tax Advocaten Heemstede staat voor een persoonlijke benadering, denken met u mee en bieden de mogelijkheid voor het hanteren van vaste prijsafspraken.

Advocaat Heemstede met verschillende juridische specialismen binnen rechtsgebieden

De advocaten van Haut Legal & Tax zijn u graag van dienst bij allerlei juridische kwesties in verschillende rechtsgebieden. Heeft u als werkgever of werknemer hulp en advies nodig over zaken als ontslag, arbeidsgeschillen, cao’s, en dergelijke? Wij hebben de kennis en ervaring in huis op het gebied van arbeidsrecht.
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het fiscaal recht en kunnen wij u bijvoorbeeld prima ondersteunen bij een conflict met de belastingdienst of een accountant. Wij beschikken op dit terrein over de kennis die bij andere advocatenkantoren nogal eens ontbreekt.

Voor alle facetten van het huurrecht kunt u bij Haut Legal & Tax Advocaten terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij als uw advocaat Heemstede aan de slag kunnen!

Naast ondernemingsrecht en faillissementsrecht heeft Haut Legal & Tax advocaten ook een ruime ervaring op het gebied van echtscheidingsrecht en echtscheidingsbemiddeling. Hiervoor hebben wij speciaal een website ontwikkeld, echtscheidingsplaza.com. Een samenwerkingsverband van onder meer advocaten, kindertherapeuten, mediators en fiscalisten, met als doel om een echtscheiding in goed overleg te laten plaatsvinden. De specialismen bouwrecht en huurrecht, gericht op zowel particulieren als ondernemers, completeren onze dienstverlening op juridisch gebied.

Advocaat leasen in Heemstede

Onder de naam ‘Lease a Lawyer’ kunt u een advocaat leasen. Dit is vooral aantrekkelijk als u een advocaat of fiscalist voor langere tijd nodig heeft. Denk daarbij aan een fusie of overname van een bedrijf of een herstructurering. Het leasen van een advocaat is al mogelijk vanaf een periode van 3 maanden, en minimaal 1 dag per 3 weken.

Zelfstandig ondernemers in een eenmanszaak of een BV nodigen wij tenslotte uit om gebruik te maken van onze ‘ZZP Legal & Tax Service’. Niet alleen nemen wij uw administratieve zorg uit handen, we bieden daarbij ook complete fiscale en juridische ondersteuning.

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

KOM DIRECT IN CONTACT MET ONZE ADVOCAAT HEEMSTEDE
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal

Samenwerkingen met onze advocaat

Als advocatenkantoor vinden we het belangrijk om onze cliënten altijd van dienst te kunnen zijn. Ook bij vakgebieden die niet door ons uitgevoerd worden, maar wel behoren tot je benodigdheden. Denk hierbij aan het inschakelen van een notaris, of breed fiscaal advies. Kijk op onze pagina met partners voor meer informatie over onze samenwerkingen.

LEES OVER ONZE WERKWIJZE

Voor ons is het belangrijk dat wij samen met jou de strategie van een zaak bepalen. Dat vereist commitment van beide kanten. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij altijd samen in een team van specialisten. Er is altijd iemand die bereikbaar is en jou kan helpen. Daarbij zijn we altijd voor jou bereikbaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, zeven dagen in de week. Wij laten niet los voor we het optimale resultaat voor jou hebben bereikt. Hoe complex jouw zaak ook is, het zal opgelost worden.

Advocaten hebben de naam duur te zijn. Dat realiseren we ons. Goede, pragmatische advisering betaalt zich echter altijd uit. Een goed advies kan vele kosten besparen. Ondernemerschap, kennis, kwaliteit, en efficiëntie staan voorop. Wij denken graag met jou mee en hanteren reële uurtarieven. Ook bieden wie de mogelijkheid voor het hanteren van vaste prijsafspraken (fixed fee). Wel zo duidelijk, zeker in deze tijden!

FACILITEITEN

Op de vestigingen van ons advocatenkantoor in de regio Haarlem zijn alle faciliteiten aanwezig voor een vertrouwelijk gesprek met je advocaat, een onderhandeling met partijen of een presentatie voor een grote groep mensen.

ROUTEBESCHRIJVING 

Van kantoor van HAUT Legal & Tax in Heemstede is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto, op een aantal minuten rijden vanaf het centrum van Haarlem. Parkeren kan kosteloos op eigen terrein.

Villa Nijverheidsweg

HAUT Legal en Tax is gevestigd in Villa Nijverheidsweg gelegen op het voormalige industriegebied van Heemstede dat nu ontwikkeld wordt tot een van de meest levendige (economische) hotspots in de regio. Het markante pand is gelegen naast een van de landmarks, de Watertoren uit 1910, die overigens nog steeds in gebruik is. Benieuwd wat wij vandaag nog voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Bel gratis voor een adviesgesprek met één van onze advocaten, dan oriënteren we samen naar de juridische mogelijkheden.