Advocaat Heemstede

Advocaat in Heemstede

Wij bieden volledige ondersteuning aan ondernemers, vanaf de start van de onderneming tot het eventuele einde, en alle juridische zaken die zich in de tussentijd kunnen voordoen.

Bent u op zoek naar een ervaren en toegewijd advocatenkantoor in Heemstede? Haut Legal is er om ondernemers daadkrachtig bij te staan in alle juridische zaken. Ons advocatenkantoor, gevestigd in de regio Haarlem, is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, procesrecht, arbeidsrecht, faillissement en herstructurering, en vastgoedrecht.

Dit is waar onze advocaten in Heemstede voor staan

Ons team begrijpt dat iedere zaak uniek is en vraagt om een individuele benadering. Samen met u bepalen we de strategie van een zaak, wat commitment van beide partijen vereist. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken we als een team van specialisten. Er is altijd iemand bereikbaar die u kan helpen, zeven dagen per week, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Wij laten niet los totdat we het optimale resultaat voor u hebben bereikt.

Betaalbaar Juridisch Advies

Wij realiseren ons dat advocaten de reputatie hebben duur te zijn. Echter, goede, pragmatische advisering betaalt zich altijd uit. Een goed advies kan vele kosten besparen. Ondernemerschap, kennis, kwaliteit, en efficiëntie zijn onze kernwaarden. We denken graag met u mee en hanteren reële uurtarieven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor vaste prijsafspraken (fixed fee) voor extra transparantie en zekerheid.

Contacteer onze advocaten

Bent u een ondernemer in Heemstede en heeft u juridisch advies of vertegenwoordiging nodig? Neem contact op met Haut Legal voor professionele ondersteuning in uw juridische zaken. We zijn bereikbaar op +31(0)23 – 531 0060 of u kunt ons bezoeken op ons kantoor aan de Nijverheidsweg 7 in Heemstede. 

Hoewel we gevestigd zijn in Heemstede, bedient Haut Legal ook klanten in nabijgelegen regio’s. Ons doel is om ondernemers in heel Noord-Holland en Utrecht bij te staan met hun juridische behoeften.

Zuid-as en Amsterdam

In de dynamische en snel veranderende omgeving van de Zuid-as en de hele regio Amsterdam bieden wij onze juridische diensten aan. Of u nu een start-up bent in de bruisende start-up scene van Amsterdam of een gevestigd bedrijf in het financiële hart van de Zuid-as, wij staan klaar om u bij te staan.

Utrecht

Met een tweede kantoor in Utrecht kunnen we ook de ondernemers in deze regio ondersteunen. Ons team van ervaren advocaten in Heemstede biedt dezelfde hoogwaardige dienstverlening, ongeacht de locatie.

Alkmaar, Zaandam en Amstelveen

De regio’s Alkmaar, Zaandam en Amstelveen zijn eveneens gebieden waar we trots op zijn om te bedienen. Of het nu gaat om het begeleiden van een bedrijfsverkoop, een arbeidsconflict, of andere juridische kwesties, onze advocaten uit de regio Haarlem hebben de expertise om u te helpen.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten