HAUT Legal & Tax advocaten

Advocaat Heemstede

Advocaat Heemstede

HAUT LEGAL & TAX: JOUW ADVOCATENKANTOOR IN HEEMSTEDE

HAUT Legal & Tax is een gedreven advocatenkantoor in Heemstede met een menselijk gezicht. Vanuit onze vestigingen zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in o.a. het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, personen/familierecht en huurrecht voeren wij een brede praktijk. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen.

Rechtsgebieden:

Onze advocatenkantoren zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, procesrecht en andere rechtsgebieden.

Advocaat nodig?

De advocaten van Haut Legal & Tax ondersteunen ondernemingen in de regio van Heemstede. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Denk hierbij aan het opzetten van ondernemingsstructuren, het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten en het fiscaal optimaliseren van uw onderneming. Door onze ruime ervaring en expertise is Haut Legal & Tax een betrouwbare partner. Wij kunnen als kantoor snel schakelen en u heeft persoonlijk contact met uw advocaat. Ook hanteren wij duidelijke tarieven en u weet van te voren wat u kunt verwachten. Door onze specifieke dienstverlening en wijze van werken onderscheiden wij ons van veel grotere kantoren in Heemstede. Zoekt u een advocaat in Heemstede voor uw onderneming? Neem contact op met Haut Legal & Tax advocaten voor een alternatieve keuze. Neem contact met op met onze advocaat in Heemstede zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan. Haut Legal & Tax advocaten is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Hierdoor kunnen wij veel ondernemingen goed bedienen.Haut Legal & Tax is uw alternatief voor de advocaat in Heemstede.

Aanvullende service

Haut Legal & Tax is een innovatief kantoor. Zo hebben wij ‘Lease a Lawyer’ ontwikkeld. Uitgangspunt hierbij is dat als u regelmatig juridische en fiscale vraagstukken heeft het voordeliger kan zijn om een advocaat voor een vaste periode in te schakelen tegen vaste lagere tarieven (bijvoorbeeld 1 dag per week). Denk daarbij aan een fusie of overname van een bedrijf of een herstructurering. Het leasen van een advocaat is al mogelijk vanaf een periode van 3 maanden, en minimaal 1 dag per 3 weken. Haut Legal & Tax is een eigenwijs kantoor en een goed alternatief voor of een aanvulling op uw advocaat in Heemstede.

HAUT Legal en Tax is gevestigd in Villa Nijverheidsweg gelegen op het voormalige industriegebied van Heemstede dat nu ontwikkeld wordt tot een van de meest levendige (economische) hotspots in de regio. Het markante pand is gelegen naast een van de landmarks, de Watertoren uit 1910, die overigens nog steeds in gebruik is. Benieuwd wat wij vandaag nog voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Bel gratis voor een adviesgesprek met één van onze advocaten, dan oriënteren we samen naar de juridische mogelijkheden.

ADVOCATENKANTOREN IN HEEL NEDERLAND

Op onze vestiging in Utrecht zijn daarnaast advocaten werkzaam die je als ondernemer kunnen bijstaan indien je betrokken wordt in een strafrechtelijke procedure, bijvoorbeeld bij een economisch delict of een milieudelict. Daarnaast kunnen de advocaten van de vestiging Utrecht ondernemers terzijde staan bij uiteenlopende bestuursrechtelijke zaken. Een van onze advocaten is volledig gespecialiseerd in het bomenrecht (www.bomenrecht.nl). Met onze specialistische kennis zijn we in staat vanuit het juridisch kader tot een pragmatische oplossing te komen. We houden daarbij altijd het belang van jou en jouw onderneming als uitgangspunt. Dat is bij HAUT Legal & Tax een diepgeworteld uitgangspunt. Onder het kopje expertisegebieden staat een uitgebreide omschrijving van onze werkzaamheden.

SAMENWERKINGEN

Als advocatenkantoor vinden we het belangrijk om onze cliënten altijd van dienst te kunnen zijn. Ook bij vakgebieden die niet door ons uitgevoerd worden, maar wel behoren tot je benodigdheden. Denk hierbij aan het inschakelen van een notaris, of breed fiscaal advies. Kijk op onze pagina met partners voor meer informatie over onze samenwerkingen.

LEES OVER ONZE WERKWIJZE

Voor ons is het belangrijk dat wij samen met jou de strategie van een zaak bepalen. Dat vereist commitment van beide kanten. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij altijd samen in een team van specialisten. Er is altijd iemand die bereikbaar is en jou kan helpen. Daarbij zijn we altijd voor jou bereikbaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, zeven dagen in de week. Wij laten niet los voor we het optimale resultaat voor jou hebben bereikt. Hoe complex jouw zaak ook is, het zal opgelost worden. Advocaten hebben de naam duur te zijn. Dat realiseren we ons. Goede, pragmatische advisering betaalt zich echter altijd uit. Een goed advies kan vele kosten besparen. Ondernemerschap, kennis, kwaliteit, en efficiëntie staan voorop. Wij denken graag met jou mee en hanteren reële uurtarieven. Ook bieden wie de mogelijkheid voor het hanteren van vaste prijsafspraken (fixed fee). Wel zo duidelijk, zeker in deze tijden!
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.
HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten