Advocaat in Hoofddorp nodig?

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Haut Legal & Tax
uw juridische ondersteuning
op ieder rechtsgebied

Bent u op zoek naar een Advocaat Hoofddorp? Dan bent u bij Haut Legal & Tax op het juiste adres. Dit advocatenkantoor heeft een team wat van a tot z met u meedenkt. U hoeft er niet bang voor te zijn ellenlange en kostbare memo’s te ontvangen. Wij werken vanuit het principe dat u een duidelijke uiteenzetting krijgt over de keuzes die u in uw situatie heeft, en welke juridische en financiële gevolgen deze zullen hebben. U hoeft ook niet bang te zijn voor onnodig hoge kosten. Wij hanteren vaste prijsafspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Verder zien wij samen het risico delen, online uw dossier kunnen bekijken, geen onnodige kantoorkosten en eerlijke tarieven als vanzelfsprekend. Kortom, wij werken compleet volgens de huidige tijd met up-to-date kennis! Ons zeer omvangrijke team met uiteenlopende specialismen zorgt ervoor dat we u persoonlijk leren kennen, en tegelijkertijd snel veel werk kunnen verzetten. Als u dus op zoek bent naar een advocaat Hoofddorp en omgeving, komt u bij ons goed terecht!

Haut Legal & Tax helpt u bij uiteenlopende rechtsgebieden

Voor vrijwel elk rechtsgebied biedt Haut Legal & Tax een oplossing! Heeft u bijvoorbeeld een geschil dat opgelost moet worden met uw werkgever of werknemer? Wilt u graag advies over ontslag, cao’s en arbeidsgeschillen? Onze juristen op het gebied van het arbeidsrecht staan voor u klaar! Ook kunnen we uw problemen oplossen op het gebied van het ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Heeft u als bedrijf ook advies nodig op het gebied van fiscaal recht, omdat u bijvoorbeeld een conflict met de belastingdienst heeft? Ook in dat geval helpen we u graag verder! Met de specialismen bouwrecht en huurrecht is onze dienstverlening op juridisch gebied compleet. Wij bieden u een gelijkwaardige dienst van een groot advocatenkantoor, maar dan in de regio! Dit is uniek te noemen, en zeker een reden om bij ons juridisch advies in te winnen. Wacht niet langer en zet nu uw advocaat Hoofddorp in!

Voor specialisten binnen de aangeboden rechtsgebieden van Haut Legal & Tax Advocaten kan u ons 24/7 per mail bereiken. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij als uw advocaat Hoofddorp aan de slag kunnen!

Lease an Lawyer

Wilt u geen advocaat in dienst nemen, maar wel graag gebruik maken van de diensten van een advocaat of fiscalist voor langere tijd? Dan is het bij ons mogelijk een advocaat te leasen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een fusie van een bedrijf. Het leasen van een advocaat is mogelijk vanaf een periode van drie maanden, met minimaal een dag per drie weken. We bieden ook een service voor zelfstandige ondernemers in een eenmanszaak of een BV aan met de “ZZP Legal & Tax Service”. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de administratieve zorg en de fiscale en juridische ondersteuning. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en zet nu al uw Advocaat Hoofddorp in!

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan het Florapark te Haarlem. Villa “Flora”, in 1885-1886 in chalet-stijl gebouwd door de architect L.P. Zocher. Deze heeft de vrijstaande villa, die is gelegen aan de zuidoostzijde van het Florapark op de hoek met de Dreef, als woonhuis voor zichzelf en zijn tweede vrouw ontworpen. In Haarlem stond L.P. Zocher bekend als een gewaardeerd en vooraanstaand burger. In 1898 werd hij tot ridder in de Orde van Oranje Nassau benoemd. Hij overleed pas op 95 jarige leeftijd. Het pand is pas vanaf 1993 in gebruik als kantoorruimte.

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal