Op zoek naar een advocaat in de buurt van Leusden?

Vanaf de oprichting tot het mogelijke einde van uw onderneming, en alle juridische zaken die zich daartussen voordoen, bieden wij volledige ondersteuning.

Zoekt u een deskundige en toegewijde advocaat? Haut Legal staat klaar om ondernemers met kracht en deskundigheid bij te staan in alle juridische kwesties. Ons advocatenkantoor, gevestigd in de regio Utrecht, is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, procesrecht, arbeidsrecht, faillissement en herstructurering, en vastgoedrecht.

Dit is waar onze advocaten in Utrecht voor staan

Elke zaak is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Samen met u bepalen we de strategie van de zaak, waarbij van beide kanten commitment wordt verwacht. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken we samen als een team van specialisten. Er is altijd iemand bereikbaar die u kan helpen, zeven dagen per week, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Wij laten niet los totdat we het optimale resultaat voor u hebben bereikt.

Betaalbaar Juridisch Advies van onze advocaten in Utrecht

We begrijpen dat advocaten de reputatie hebben duur te zijn. Echter, goede en pragmatische advisering betaalt zichzelf altijd terug. Een goed advies kan vele kosten besparen. Bij ons staan ondernemerschap, kennis, kwaliteit en efficiëntie centraal. We denken graag met u mee en hanteren reële uurtarieven. Voor extra transparantie bieden we ook de mogelijkheid voor vaste prijsafspraken (fixed fee).

Neem Contact Op met onze advocatenkantoor in Utrecht

Bent u een ondernemer in of omstreeks Utrecht en heeft u juridisch advies of vertegenwoordiging nodig van onze advocaten? Neem contact op met HAUT Legal voor professionele ondersteuning in uw juridische zaken. Onze advocaten in Utrecht zijn bereikbaar op 030 7600001 of u kunt ons bezoeken op ons kantoor aan de Euclideslaan 67 in Utrecht. 

Wij zijn bereikbaar voor heel Nederland, waaronder: Haarlem, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Almere, Lelystad, Arnhem, Hilversum, De Bilt, Apeldoorn & Rotterdam

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten