Philippine Hoyng

philippine-hoyng

Philippine Hoyng

Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na 17 jaar bij Tanger Advocaten ben ik sinds 1 mei 2020 zelfstandig gevestigd advocaat bij HoyngDeMönnink Advocatuur & Mediation te Haarlem.
Ik heb mij in de loop der tijd ontwikkeld tot een specialist in het arbeidsrecht, familierecht, pensioenrecht en mediation en op die gebieden werk ik nauw samen met HAUT Legal & Tax.
Ik ben niet in loondienst van HAUT Legal & Tax, maar de advocaten van HAUT Legal & Tax en ik delen over en weer onze expertises.

Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Het arbeidsrecht past mij als een maatpak. Ik ben met name gespecialiseerd in arbeidsconflicten, ontslag, ziekte en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast begeleidt zij het arbeidsrechtelijke aspect bij reorganisaties. Werknemers waarderen vooral, dat ik ruimte geef voor emoties en toch de zakelijke belangen goed in het oog houd.

In het familierecht ben ik specifiek gespecialiseerd in echtscheidingen van ondernemers en de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden. Ik werk geregeld in teamverband met een accountant, register valuator en fiscalist om de gevolgen van een scheiding voor de ondernemer zo efficiënt mogelijk te regelen. Ik ben creatief en denkt “out of the box” voor een maatwerk-oplossing. Daarbij heb ik oog voor het emotionele aspect en schroom niet om cliënten te wijzen op het feit dat emotie een slechte raadgever is.

Tot mijn cliëntenkring behoren bedrijven, non-profit-instellingen en particulieren. Cliënten waarderen mijn doortastende oplossingsgerichtheid.

Ik ben niet in loondienst van HAUT Legal & Tax. Ik werk uitsluitend voor mijn eigen eenmanszaak gevestigd in Haarlem.

Kom in contact met Philippine Hoyng

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten