Vacatures advocaat-medewerker/advocaat-stagiair

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

HAUT Legal en Tax is een gedreven advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Vanuit onze vestigingen in Haarlem, Heemstede en Utrecht zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in o.a. het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, personen/familierecht en huurrecht voeren wij een brede praktijk. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen.

Functie-eisen:
Voor onze vestigingen in Heemstede en Utrecht zoeken wij medewerkers of gevorderde advocaat-stagiairs met affiniteit met het brede ondernemingsrecht, arbeidsrecht en/of insolventierecht. Als medewerker treed je op als adviseur om geschillen te voorkomen, op te lossen of te beslechten. Je moet het leuk vinden om ingewikkelde juridische vraagstukken te vertalen naar overzichtelijke keuzes voor onze cliënten en daarbij oplossingsgericht te werk gaan. Verder moet je commercieel sterk zijn en moet aantoonbaar zijn dat klanten zich aan jou binden. Het is de bedoeling dat je binnen 3 tot 4 jaar een volledig eigen praktijk hebt opgebouwd waarna je toetreedt tot de maatschap. Verdere eisen zijn:

  • Bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring (eindfase stagiair/beginnend advocaat medewerker);
  • Met name kennis van en/of interesse in het ondernemingsrecht en/of arbeidsrecht /insolventierecht;
  • Relevante publicaties strekken tot aanbeveling, maar zijn geen must;
  • Sterk analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid in complexe vraagstukken;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven je graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen (Grotius) en/of coaching. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met aantrekkelijke winstdeling en een concreet uitzicht op partnerschap.

Stuur je reactie op deze vacature naar HAUT Legal & Tax, t.a.v. Alexander Claus, Nijverheidsweg 7 (2102 LJ) Heemstede (alexander@hautlegal.nl). Eerst even bellen met ons voor een nadere kennismaking kan natuurlijk ook  023-5310060 of 06-11302936.

Deel vacature

Deel deze vacature via onderstaande kanalen:
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Reageer op deze vacature
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de opslag én verwerking van jouw persoonsgegevens door HAUT Legal & Tax. Privacyreglement.
Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten