Vacature Advocaat-Medewerker

HAUT Legal is een gedreven advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Vanuit de regio Haarlem en Utrecht zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in onder andere het ondernemingsrecht, procesrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en herstructurering staan wij daadkrachtig ondernemers bij in de juridische zaken waarmee zij geconfronteerd kunnen worden. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen. Wij staan voor de belangen van onze cliënten, en vervullen graag voor hen onze rol als boardroom advisor. Niet voor niets is onze slogan: Your Next Gen Business Lawyers. 

Functieprofiel

Heb jij affiniteit met het brede ondernemingsrecht en bij voorkeur ook arbeidsrecht en/of insolventierecht? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou. Als medewerker treed je op als adviseur om geschillen te voorkomen, op te lossen of te beslechten. Je moet het leuk vinden om ingewikkelde juridische vraagstukken te vertalen naar overzichtelijke keuzes voor onze cliënten. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk. Commercieel talent en de ambitie om cliënten zelfstandig aan je te binden, wordt gewaardeerd. 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met interessante en mooie zaken binnen een prettige werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van ons team en geven je graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen (Grotius) en/of coaching. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met aantrekkelijke winstdeling en een concreet uitzicht op partnerschap. 

Wij zoeken iemand die:

  • ambitieus, en een collegiale teamplayer is;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring heeft (beginnend advocaat-medewerker);
  • met name kennis van en/of interesse in het ondernemingsrecht en/of arbeidsrecht /insolventierecht heeft;
  • een sterk analytisch vermogen heeft en gericht is op de oplossing van complexe vraagstukken;
  • een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift heeft. 

Stuur je reactie op deze vacature naar HAUT Legal, t.a.v. Alexander Claus, Nijverheidsweg 7 (2102 LJ) Heemstede (alexander@hautlegal.nl). Eerst even bellen met ons voor een nadere kennismaking kan natuurlijk ook ∞ 023-5310060 of 06-11302936.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten