Op zoek naar een Advocaat Arbeidsrecht Hoofddorp?

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Wat kunt u als ondernemer er aan doen dat uw tijdelijke personeel vertrouwelijke bedrijfsinformatie niet naar buiten brengt? Welke rechten heeft u als werknemer bij een concurrentiebeding? Wanneer mag een concurrentiebeding worden getekend? Onder andere voor dit soort vragen kunnen de advocaten arbeidsrecht van Haut Legal & Tax Advocaten u gegarandeerd helpen!
Samenwerken met Haut Legal & Tax advocaten heeft verschillende voordelen:
Het arbeidsrecht is een zeer dynamisch rechtsgebied. Doordat de regelgeving snel wijzigt en iedere situatie uniek is moeten onze advocaten zich constant bijscholen. Op zowel het terrein van het individuele als het collectieve arbeidsrecht zijn de advocaten arbeidsrecht van Haut Legal & Tax gespecialiseerd. Door jarenlange ervaring adviseren wij zowel werkgevers als werknemers snel en deskundig.
Alles op alles om het gelijk aan uw kant te krijgen!
Vaak worden arbeidsrelaties beëindigd doordat er op de werkvloer conflicten ontstaan. Deze conflicten brengen veelvuldig de nodige financiële en emotionele gevolgen met zich mee. Indien u tijdig een advocaat inschakelt kunnen wij u begeleiden waardoor de kans op een mogelijke escalatie kleiner is. Doordat wij rustig kunnen onderhandelen zorgen wij ervoor dat de schade in de arbeidsrelatie beperkt blijft. Binnen een onderhandelingsperiode is het eenvoudiger om uw belang te behartigen, zonder dat er alles op alles gezet moet worden om het gelijk aan uw kant te krijgen.
Haut Legal & Tax Advocaten, uw advocaat arbeidsrecht in Hoofddorp

Bij Haut Legal & Tax Advocaten werken meerdere advocaten arbeidsrecht die u kunnen helpen om uw arbeidsrechtelijke, juridische uitdaging aan te gaan op een no-nonsense werkwijze. Zij proberen voor u op een zo voordelig mogelijke wijze uw juridische uitdaging te begeleiden, waarbij direct duidelijkheid wordt gegeven inzage uw persoonlijke situatie. Haut Legal & Tax Advocaten kenmerkt een werkwijze door persoonlijke aandacht met directe inzicht in uw dossier, vaste prijzen en eerlijke tarieven. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie omtrent het arbeidsrecht of kijken of uw benodigde informatie staat omschreven in onze recentelijke artikelen met betrekking tot het arbeidsrecht.

Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal