Advocaat huurrecht Utrecht

Advocaat huurrecht Utrecht

RECHTSGEBIEDEN

ONDERNEMINGSRECHT • PROCESRECHT • ARBEIDSRECHT FAILLISSEMENT EN HERSTRUCTURERING • HANDEL EN CONTRACTEN

Haut Legal & Tax Advocaten is gevestigd in Haarlem en geldt in de regio als een van de specialisten op het gebied van Huurrecht. Wij zijn een kleinschalig, slagvaardig no nonsens-kantoor. Een van onze specialiteiten is huurrecht, maar u kunt bij ons ook voor de meeste andere rechtsgebieden bij ons terecht. Haut Legal & Tax ondersteund zowel particulieren als bedrijven bij hun juridische geschillen. Gezamenlijk met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor problemen waar u tegenaan loopt. Wij stellen ons garant voor een helder, betrouwbaar en oprecht advies op maat door de persoonlijke benadering die u altijd bij ons krijgt.

Huurrecht, een vak apart

Vaak treden er in allerlei verschillende vormen en situaties huurgeschillen op. Dit komt mede doordat de wettelijke regeling zeer uitgebreid is omtrent het Nederlandse huurrecht. U kunt hierbij denken aan de huurprijs van een kantoor of woning, een burenrechtelijk geschil over een erfgrens of geluidsoverlast of de ontruimingsbescherming van een bedrijfspand. De specialistische kennis van al dit soort zaken is een vak apart. Haut Legal & Tax beschikt over deze kennis. De advocaten die bij Haut Legal & Tax werken op het rechtsgebied Huurrecht weten de wettelijke bepalingen en kennen de actuele jurisprudentie. Ons kantoor behartigd zowel de belangen van verhuurders als huurders bij procedures. Wij stellen met hen contracten op en vertalen dit naar de betrokken partijen in begrijpelijke taal. Onze specialisten analyseren uw casus en geven u op basis daarvan een accurate juridische positie binnen uw geschil en de mogelijke vervolgstappen die gedaan kunnen worden om het geschil op te lossen. Van Haut Legal & Tax u een deskundig advies verwachten en met nauw betrokkenheid van uw zaak.

Voor alle facetten van het huurrecht kunt u bij Haut Legal & Tax Advocaten terecht. Wij onderscheiden ons, doordat wij echt uw belangen consistent houden, naar u luisteren en doelen nastreven. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw huurbelang als advocaat huurrecht Utrecht!

Helderheid in advies en kosten

Wij vinden het belangrijk dat de geschillen zoveel mogelijk in goed overleg tussen partijen worden beëindigen. Door onze individuele en persoonlijke aanpak lukt dit in veel van onze uitdagingen, maar soms is het onvermijdelijk om een procedure te moeten starten. Wij zijn er voor u en proberen daarom uw kosten zo laag mogelijk te houden, transparantie alom. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Zoekt u een goede advocaat huurrecht Utrecht neem contact op met Haut Legal & Tax Advocaten. Wij staan u graag te woord.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten