Advocaat ondernemingsrecht Haarlem

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Bent u op zoek naar een slagvaardig advocaat ondernemingsrecht? Dan bent u bij Haut Legal & Tax Advocaten aan het juiste adres. Wij ondersteunen en adviseren u bij het opstellen en nalopen van overeenkomsten, geschillen met uw mede-aandeelhouder, fusies, bedrijfsovernames en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is breed inzetbaar en kan ook in uw situatie van waarde zijn.

Advocaten ondernemingsrecht helpen u bij juridische vraagstukken

Hoe Haut Legal & Tax Advocaten u kan helpen binnen het ondernemingsrecht? Het ondernemingsrecht is een belangrijk en ingewikkeld gebied voor ondernemers. Om onze hulp daarom zo goed mogelijk toe te passen, gaan we uitgebreid met u aan tafel om te ontdekken welke vraagstukken bij u op de voorgrond staan en welke doelen u heeft met uw bedrijf. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de volgende gebieden binnen het ondernemingsrecht:

  • Overeenkomsten: Hierbij kunt u denken aan een overeenkomst met een leverancier, franchise, distributie of het management. Wij helpen door uw belangen hierin te representeren en u bij te staan bij eventuele problemen. Ook voor advies over algemene voorwaarden zit u bij ons goed.
  • Rechtspersonen: Haut Legal & Tax Advocaten heeft ruime ervaring opgedaan met alle soorten rechtspersonen. Denk aan B.V.’s, Stichtingen, Eenmanszaken en verenigingen. Specifieke kennis hebben wij op het gebied van coöperaties. We adviseren u op een gedegen manier over alle ins en outs.
  • Fusies en overnames: Een fusie brengt veel met zich mee en daarom helpen we u graag om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door op een slimme manier de verschillende juridische en (fiscale) aspecten en partijen te benaderen, kunnen we efficiënt en krachtig te werk gaan. Dit geldt ook voor een overname. We staan voor u klaar om deze op de juiste manier te laten verlopen.
  • Geschillen: Geschillen zijn er altijd en daarom is het essentieel dat deze met inachtneming van uw belangen zo goed mogelijk worden opgelost. Wij regelen dit voor u.

Onze advocaten ondernemingsrecht luisteren naar u

Zoals u merkt, kunt u bij ons terecht voor alle aspecten met betrekking tot het ondernemingsrecht. Bij Haut Legal & Tax Advocaten onderscheiden we ons, doordat we echt naar u luisteren en uw belangen zo consistent mogelijk nastreven. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, ook op het gebied van andere rechtsgebieden zoals het arbeidsrecht of het huurrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Wij zijn Haut Legal Tax

Ons team bestaat uit een groep mensen die blij worden van hun werk en ook gewoon graag lol hebben in hun werk. Wij zijn onszelf. Wij zijn ook eigenwijs en dat houdt ons scherp.

Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal

ADVOCATEN ONDERNEMINGSRECHT

HAUT Legal en Tax is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht gevestigd in Villa Nijverheidsweg gelegen op het voormalige industriegebied van Heemstede dat nu ontwikkeld wordt tot een van de meest levendige (economische) hotspots in de regio. Het markante pand is gelegen naast een van de landmarks, de Watertoren uit 1910, overigens is deze nog steeds in gebruik.

Wij zijn actief in de regio Haarlem en Heemstede, maar ook Amsterdam behoort tot ons verzorgingsgebied. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Bel gratis voor een adviesgesprek met één van onze advocaten, dan oriënteren we samen naar de juridische mogelijkheden.

ONZE ONDERNEMINGSRECHT ADVOCATEN DELEN HUN KENNIS

Werkgevers & Werknemers
Leestijd: 3 minuten Nu de maatregelen zijn verzwaard en Nederland in lockdown is, heeft het kabinet per 21 januari 2021 het steunpakket voor banen en economie uitgebreid. Hieronder tref je een korte samenvatting aan over wat dit betekent voor de tijdelijke…
02-02-2021
Nieuws, Werkgevers & Werknemers
Leestijd: 2 minuten Continueren van de steun De NOW wordt met negen maanden verlengd. De NOW wordt tot 1 juli 2021 in fases verantwoord, aangescherpt en specifieker gericht, met meer ruimte voor herstructurering als dat nodig is. Drie tijdvakken en verlaging…
15-09-2020