Haut Legal & Tax verzorgt uw belastingaangifte

Fiscaal advocaat

Haut Legal & Tax advocaten en fiscalisten is een kantoor met veel ervaring op fiscaal gebied. Een onderdeel van de dienstverlening van Haut Legal & Tax advocaten en fiscalisten is het opstellen en indienen van belastingaangiften. Haut Legal & Tax advocaten en fiscalisten kan u bijstaan bij het verzorgen van uw (complexe) belastingaangifte 2020.

Aangifte inkomstenbelasting

Voor vermogende particulieren en ondernemers verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Daarbij dragen wij zorg voor de juiste fiscale optimalisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het optimaal benutten van alle fiscale aftrekmogelijkheden en vrijstellingen. Binnen de kaders van de fiscale wetgeving behartigen wij uw belangen optimaal. Doordat een volledige aangifte wordt ingediend voorkomt u problemen met de Belastingdienst.
Indien gewenst kunnen wij verder uitstel aanvragen voor het indienen van de aangifte. Hierdoor heeft u meer tijd om uw aangifte goed voor te bereiden. Tevens kan daardoor voorkomen worden dat verzuimboetes opgelegd worden vanwege het te laat indienen van de aangifte inkomstenbelasting.

Aangifte vennootschapsbelasting

Ook voor ondernemers met een B.V. verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting. Tevens kunnen wij voor Holding B.V. ’s de jaarrekening verzorgen en zorgdragen voor deponering van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel. De eenvoudige administratie van een Holding B.V. kan eveneens door ons kantoor verzorgd worden. Bij bewerkelijke administraties zal deze in samenwerking met een administratie- of accountantskantoor uitgevoerd worden.

Geheimhoudingsplicht en zorgvuldigheid

Onze advocaten hebben geheimhoudingsplicht. De geheimhoudingsplicht is één van de fundamentele beginselen voor de uitoefening van het beroep van advocaat en het is dan ook van groot belang dat iedere cliënt hierop onvoorwaardelijk kan vertrouwen. Ook bij het behartigen van uw fiscale belangen kunt u rekenen op vergaande zorgvuldigheid bij de verwerking van uw gegevens.
Bent u op zoek naar deskundige ondersteuning, in de regio van Amsterdam en Haarlem, bij het indienen van uw belastingaangifte? Haut Legal & Tax advocaten en fiscalisten ondersteunt ondernemers en particulieren in de regio van Amsterdam en Haarlem bij het indienen van de belastingaangifte en bij de nakoming van de overige fiscale verplichtingen.

Software

Ons kantoor gebruikt professionele software waardoor uw aangifte efficiënt en zorgvuldig kan worden ingediend.

Haut Legal & Tax advocaten en fiscalisten is een betrouwbare partner voor het indienen van uw belastingaangifte en overige fiscale zaken in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten