Fiscalist Hoofddorp

Fiscalist Hoofddorp

Heemstede

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

Op belastingtechnisch vlak vinden regelmatig hervormingen plaats. Voor particulieren en bedrijven is het niet eenvoudig om bij te houden welke zaken veranderen, daarom is het verstandig om een expert in te schakelen voor uw belastingaangifte. Niemand houdt er van om te veel belasting te moeten afdragen dan nodig is. Wat ook niet wenselijk is dat u juist een onverwachte naheffing krijgt. Voor een deskundige fiscalist in Hoofddorp kunt u terecht bij Haut Legal & Tax Advocaten.
Veranderingen in de vermogensbelasting
De aangekondigde wijziging in het belastingstelsel tijdens de afgelopen Prinsjesdag heeft ingrijpende gevolgen voor de vermogensbelasting. Met ingang van 2017 voert de Belastingdienst namelijk een nieuw stelsel in ten aanzien van box 3. Box 3, het rendement uit vermogen a.o. sparen en beleggen, krijgt verschillende tarieven. In het kort komt het erop neer dat hiervoor vanaf 2017 drie verschillende vermogensschijven worden gehanteerd en dat u belasting gaat betalen over de gerealiseerde groei in uw vermogen. Wilt u weten wat dit allemaal precies betekend voor uw belasting aangifte? Onze fiscalist voor Hoofddorp en omgeving vertelt u hier graag meer over.
Wat kunt u nog meer verwachten van een fiscalist Hoofddorp?
Ook wanneer de aanpassingen rond de vermogensbelasting geen invloed hebben op uw persoonlijke situatie, kunt u dankzij een fiscalist veel voordeel behalen op belastinggebied. U kunt vertrouwen op een fiscalist in Hoofddorp voor bijvoorbeeld het indienen van de inkomstenbelasting voor particulieren, en het verzorgen van de aangiftes van omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor bedrijven en ondernemingen.
Haut Legal & Tax Advocaten, uw fiscalist in Hoofddorp

Haut Legal & Tax Advocaten heeft fiscale experts in dienst die u helpen om uw belastingzaken op een voor u zo voordelig mogelijke wijze te regelen. Haut Legal & Tax Advocaten hanteert een no-nonsense werkwijze, waarbij wij direct duidelijkheid geven omtrent de fiscale mogelijkheden inzake uw financiële situatie. Persoonlijke aandacht, inzicht in uw dossier, vaste prijzen en eerlijke tarieven zijn onze kenmerken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie omtrent een fiscalist Hoofddorp.

Lees meer over de laatste ontwikkelingen welke onze fiscalisten de afgelopen tijd nauw hebben gevolgd m.b.t. het Fiscaal

[mensen-blog]
Kom in contact
Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de opslag én verwerking van uw gegevens door Haut Legal

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten