Victor Kruit

Over Victor Kruit

In 2006 ben ik afgestudeerd in het Nederlands recht in de richtingen privaatrecht en strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens ben ik toegetreden tot de Advocatuur in 2007. In 2013 heb ik de specialisatieopleiding Grotius Insolventierecht met succes afgerond. Sinds dat jaar ben ik lid van Insolad, een vereniging van insolventierechtspecialisten. Verder heb ik in 2017 de specialisatieopleiding Burgerlijk Procesrecht (cum laude) afgerond bij de Academie voor de Rechtspraktijk.

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht, insolventierecht en procesrecht. Ik adviseer ondernemers onder meer op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersgeschillen, gerechtelijke procedures (zoals kort gedingen en procedures voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof te Amsterdam). Ook ben ik betrokken bij advisering op het gebied van financiering en zekerheden, alsmede het aanbieden van een buitengerechtelijk of gerechtelijk akkoord.

Daarnaast word ik benoemd door de rechtbank Midden-Nederland als curator en bewindvoerder in respectievelijk faillissementen en surseances van betalingen. 

Heeft u een juridisch probleem?

Wij helpen u graag verder. Vul gerust onderstaan formulier in en wij bellen u z.s.m. terug. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten