Vestiging Utrecht

Victor Kruit

Advocaat / partner
Insolventierecht, Ondernemingsrecht & Procesrecht

Nijverheidsweg 7
2102 LJ Heemstede
+31(0)23 – 531 0060

Haarlem

Kennemerplein 13D
2011 MH Haarlem
+31(0)23 – 531 0060

Utrecht

Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht
+31(0)30 – 271 8844

info@hautlegal.nl

In 2006 ben ik afgestudeerd in het Nederlands recht in de richtingen privaatrecht en strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens ben ik toegetreden tot de Advocatuur in 2007. In 2013 heb ik de specialisatieopleiding Grotius Insolventierecht met succes afgerond. Sinds dat jaar ben ik lid van Insolad, een vereniging van insolventierechtspecialisten. Verder heb ik in 2017 de specialisatieopleiding Burgerlijk Procesrecht (cum laude) afgerond bij de Academie voor de Rechtspraktijk.

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht, insolventierecht en procesrecht. Ik adviseer ondernemers onder meer op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersgeschillen, gerechtelijke procedures (zoals kort gedingen en procedures voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof te Amsterdam). Ook ben ik betrokken bij advisering op het gebied van financiering en zekerheden, alsmede het aanbieden van een buitengerechtelijk of gerechtelijk akkoord.

Daarnaast word ik benoemd door de rechtbank Midden-Nederland als curator en bewindvoerder in respectievelijk faillissementen en surseances van betalingen.

Kom in contact met Victor Kruit
tel: 06-17072728
Recente artikelen van Victor Kruit
Faillissement en herstructurering, Fiscaal recht, Nieuws
Leestijd: 2 minuten De overheid heeft een aantal fiscale maatregelen afgekondigd om de financiële gevolgen van de huidige omstandigheden voor ondernemingen te verzachten. Eén van deze maatregelen ziet op het uitstel van betaling van verschuldigde belasting. Maar juist deze maatregel kan…
01-05-2020
Nieuws
Leestijd: 9 minuten de heer mr. V.H.B. Kruit en mevrouw C.A.A. de Bruijn 1. Inleiding Wie vreest dat in de procedure onvoldoende rekening wordt gehouden met zijn of haar belang, kan zich in die procedure voegen of tussenkomen. Op grond van…
09-02-2020

MKB CONTINUÏTEITSSCAN

“HOE ZIET UW CONTINUÏTEIT ERUIT?”

Doe de gratis MKB continuïteitsscan! Voor de ene sector is Covid een zegen en voor de ander een drama. Laat onverlet dat door deze crisis er wellicht een nieuwe strategie gekozen moet worden. Welke kansen of bedreigingen heeft u? 

Siebert-Becker

Siebert & Becker is nu Haut Legal & Tax

Vanaf 3 maart 2020 gaat Siebert & Becker verder onder de naam HAUT Legal & Tax. 

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten