HAUT Legal & Tax advocaten

Seyithan Sorgucu

Seyithan Sorgucu - Advocaat Haarlem

Seyithan Sorgucu

Ik ben in 2021 bij HAUT Legal & Tax gestart als advocaat. Aan de Universiteit Leiden heb ik mijn master Ondernemingsrecht en Civiel recht gevolgd. Tijdens mijn studie en erna heb ik ervaring opgedaan bij verschillende (Zuidas en middelgrote) kantoren op het gebied van het ondernemingsrecht en in het bijzonder fusies en overnames.

Veerkracht, passie voor het vak en persoonlijke begeleiding zijn de eigenschappen die mij kenmerken als advocaat. Binnen HAUT Legal & Tax sta ik mijn cliënten bij op het gebied van het ondernemingsrecht en algemeen civiel recht. Zo ondersteun ik ze tijdens elke stadia van een overname en in dat kader draag ik zorg voor het opmaken en beoordelen van alle benodigde documentatie en aktes, maar probeer ook praktische oplossingen te vinden buiten de gebaande paden.

Heeft u mijn hulp nodig in een ondernemingsrechtelijk dan wel civielrechtelijk onderwerp, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met mijn kantoor. 

Kom in contact met Seyithan Sorgucu

Recente artikelen van Seyithan Sorgucu

Non-conformiteit bij een overname

Bij een overnameovereenkomst wordt vaak door de koper garanties en vrijwaringen bedongen. Schending van een garantie of vrijwaring, levert een inbreuk op de overeenkomst op.

Lees verder »
Teruggebeld worden?

Deze website gebruikt cookies. Bekijk de algemene voorwaarden of privacyregelement.

HAUT Legal & Tax Advocaten
HAUT Legal & Tax Advocaten